Razočaranost

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Najvece razocarenje, po meni, je kad shvatis da ona osoba za koju si mislio da je ona "prava", ispadne sasvim suprotno. Bez iluzija, bez lazi sa tvoje strane..vec sa njegove...Jedina sreca u svemu tome je, sto se covek nauci pameti, pa to drugi put ne moze da se desi.......
...Ko se na mleko opeče, posle i u jogurt duva... :)

Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
508
Najvece razocarenje, po meni, je kad shvatis da ona osoba za koju si mislio da je ona "prava", ispadne sasvim suprotno. Bez iluzija, bez lazi sa tvoje strane..vec sa njegove...Jedina sreca u svemu tome je, sto se covek nauci pameti, pa to drugi put ne moze da se desi.......

nisi iskrena prema sebi, tužno. :acute:

Član
Učlanjen(a)
13.07.2010
Poruka
157
Ko ocekuje taj se i razocara. Ja uvek ocekujem. Volim i budem voljen.

Ne pravim pitanje. Ako prestanem da ocekujem onda je deo mene umro.

Iluzije nas teraju da zivimo. Da stvaramo.
Bitishemo

Neka se razocaramo

Ne vidim svrhu u sagledavanju neke realnosti.

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Za LJUBAV !!!

Većina nas smo sliku o njoj prikazali "losom" - zavodnicom koja je svojom lepotom pokusala sakriti istinu svoju i koja je smerno pozvala nas njenog obožavaoca da joj se pridruži. Ta postavka je omogucila da od tada posmatramo nju kao "propast" našu, šta je dovelo do raznih vidova izvitoperenog gledanja na stvarnosti - Kako nešto toliko dobro moze biti tako loše? Kako to da ljubav prema našoj vili zameni naš strah od samog sebe?Čega se mi to u sebi bojimo ? Šta nas to sputava u prvobitnoj ljubavi prema našoj vili ? Zasto nam ogledalo ispred nas laze o veličini našoj? Iza kojeg se to zida mi skrivamo kad u strahu od sebe samih negiramo ljubav u nama ? Je li dovoljno omalovazavanje tako divne devojke da bi opravdali taj beg od samog sebe ? Napisah ,pišući o jednoj dami i ovo: Mnogo je lakše promeniti ono šta sami radimo u šta verujemo, nego ono šta drugi misle,čine,veruju,kako nas vide. Volimo našu vilu i ponosimo se njome. Setimo se ponekad doceka njoj priredjenog pred vratima doma i pesme koje smo pevali njoj u cast.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
08.05.2010
Poruka
156
Mene najviše razočaraju ljudi bilo da se radi o prijateljici/u,dragom/oj..deci..roditeljima ex partnerima...kada im činiš dobro a oni ti vraćaju loše..obično se kaže čini dobro i uzvodu će ti se vratit ili ona šta seješ to i požanješ..a puno puta u životu nije baš tako...jedno je priča o iluzijama prema nekoj osobi..trenutku ..situaciji pa kada shvatimo da smo pogrešno sve procenili usled velike želje da volimo i budemo voljeni..ili velike želje da se nešto ostvari ne obraćajući pažnju na realne pokazatelje.Opet kažem a drugo je kada vas razačoraju neljudskim postupcima......imala sam jako loše iskustvo sa bivšom prijateljicom...i sa ex mužem....

sad kako reče Tomiša zavirujem malo i u svoju avliju i shvatam da nemam dovoljno empatije za sebe samu..!!!!

Poslednja izmena:
Natrag