Razlika u godinama???

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
volim muskarce...razlika u godinama najmanje bitna ako je osoba zrela i dovoljno inteligentna da sa njom imam mnogo toga zajednickog tako da... godine nisu prepreka za uspesnu vezu..;)

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.033
Veza možda, ali kad dođe brak i deca, i postanete stariji i zreliji, totalno je druga priča.
Jedna moja draga prijateljica udala se tako iz ljubavi za kolegu novinara ravno 20 godina starijeg. Sve je to donekle i funkcionisalo, ali je on, što je više stario bivao sve teže naravi. A onda je, u najboljim godinama, sa 40, ostala sama sa dvoje male dece, jer je on naprasno umro. Naravno, tako nešto se nikad ne zna, i moglo je da joj se desi i sa mnogo mlađim čovekom, ali sa toliko starijim, ipak je verovatnoća mnogo veća. I pre toga, govorila je da tako nešto nikome ne bi preporučila i sama više nikada ne bi uradila. 20 godina je ipak mnogo.
Već sam rekla, ta razlika se s godinama smanjuje, ali opet... za vezu to može da bude sasvim ok, ali ako se razmišlja i o drugim stvarima, retki su primeri kad stvarno funkcioniše.
Ali naravno, ljubav ne bira, i svaka veza je priča za sebe...

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Crvendac_011 to što si rekla o smrti je relativna stvar.
Pa svako može da umre iz čista mira, čak i najzdraviji, sem toga šta ako na primer mlad muž pogine i žena ostane sama sa decom.

Sve je moguće.
Mislim da je za brak tolerancija do 7 godina.
A za zabavu godine nisu bitne, ako su naravno oboje punoletni i uživaju

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ja sam 1903. godište a moja najveća ljubav "u životu" je 1972. godište. Mislite li da je razlika prevelika? Ona me ubjeđuje da nije.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ja sam 1903. godište a moja najveća ljubav "u životu" je 1972. godište. Mislite li da je razlika prevelika? Ona me ubjeđuje da nije.

Bas si mladjan....nema veze sta nije to ni velika razlika ja msm da ste taman jedno za drugo...:blum3::blum3::blum3:

A inace msm da to nije bitno...ja dok sam imala 16 izgledalo mi je strasno da budem s nekim ko ima 26...sada kad sam starija 10 godina nije neka razlika...kako rece crvendac vremenom se smanjuje ta razlika...i ono da je svaka ljubav prica za sebe...Ljubav ne zna za godine;)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Разлика у годинама

...... je nebitna. Kod mene dokazano mnogo puta. Mnogo je bitniji sam odnos medju partnerima i status veze, tj. pravac u kome ona ide i u kome se razvija ... Godine tu igraju najmanju ulogu. Naravno, takodje ne treba ni preterivati - rcm. on 20, ona 40 ili ona 20 a on 50 .....

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Ne znam, meni je to odvratno....biti sa nekim 10, 20 godina starijim muskarcem. Sta mi u stvari imamo zajednicko?..Bas nista....Da imam 20 a on 30 pa hajde..ali ja 20 a on 40?! To vec ne ide nikako....

Natrag