RAZLIKA IZMEĐU BB, CC, DD I EE KREMA

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
RAZLIKA IZMEĐU BB, CC, DD I EE KREMA

RAZLIKA-IZMEDJU-BB-CC-DD-I-EE-KREMAfda6129e9b1bbce1.jpg


BB, CC, DD i EE kreme su kozmetički proizvodi koji u isto vreme neguju, sprečavaju nastanak bora i ujednačavaju ten. U nastavku pročitajte kakve su kreme i kako mogu da vam pomognu.

BB krema, engleski Blemish Balm, je nastala u Nemačkoj kao sredstvo za lečenje kože nakon dubokog pilinga i kozmetičke procedure. Lakše su od klasičnih pudera, ali snažnije od toniranih krema. Obezbeđuje negu i prikriva nesavršenosti, odlična je kao podloga za šminku, a može se koristiti i samostalno. Sadrži veoma bitne sastojke važne za kožu, hrani, štiti i vlaži kožu. Ova krema je mnogo dobra iz razloga što u jednom imate bazu, tretman za određeni tip kože, tečni puder, korektor i zaštitu od sunca. Birajte onu koja je za nijansu svetlija od vašeg tena.

Nakon BB krema, predstavljena je CC krema, engleski Complete Corrections Cream, koja štiti kožu, daje joj vlažnost, koriguje boju kože. Ima mogućnost da ten dovede do savršenstva. Ispravlja nedostatke poput crvenila, sivila kože, podočnjaka.. Dosta njih tvrdi da nema razlike između BB i CC krema, ali je ipak najbolje da sami odredite, isprobajte ova proizvoda i procenite šta vam više odgovara.

DD krema, engleski Daily Defense, ima anti-age svojstva, smanjuje pore, umanjuje sitne bore i pruža ujednačen i svež ten. Čarobna formula koja bi trebalo da reši sve vaše probleme sa kožom. Mogu da se koriste samostalno ili kao podloga za puder i sadrži visok zaštitni faktor.
EE krema, engleski Even Effect obezbeđuje savršen piling, uklanja mrtve ćelije kože i čini kožu nežnom i mekanom. Ova krema štiti kožu od štetnih UV zraka I svakodnevnih uticaja, smanjuje pojavu bubuljica I pigmentacijskih mrlja I istovremeno prekriva nepravilnosti na koži I pruža joj svež izgled.

(buro247.hr/Inzena.rs)
 
Natrag
Top