Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Molim pomoć!Skinuo sam novi xbmc Gotham 13.0 rc1 i u njemu nema xbmc subtitles.Znam da je bilo problema u novijim verzijama,dok u 12.3 titlovi rade super.Kako u 13.0 podesiti titl, ako se neda vraćam se na 12.3
Hvala na SF-u uvijek netko odgovori.Zašto mi podnapisi.net ne rade ni u jednoj verziji iako sam tamo registriran?
Meni su za filmove najbolji titlovi.net a za ser.opensub.
Pozdravides pod sistem----->adons---->svi adoni----->subtitle adons------>i od tamo instaliras opensubtitles te podnapisi.net scripte.....za titlovi.net jos nema ali bit ce i za taj servis.....mada ima opensubtitles najvecu baze, barem koliko sam ja primjetio kad trazim titlove.....
pokusaj instalirati unutar xbmc ili kodi....ne treba ti nikakav zip fajl za to jer su vec unutra napravljeni za instalaciju....Pozdrav
Imam problem sa XBMC, tj. Kodijem i Opensubtitles i Podnapisi. Skinuo sam addons kao zip file i instalirao ih, ali mi je kod oba javilo da nesto nije podeseno u addons i uopšte ne funkcionišu. Da li ima neko drugi način da ih instaliram? Titlovi.com rade kako treba.
Hvala