Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
159
Samoća je bila nepodnošljiva dok nisam pronašao osobu s kojom mogu podijeliti svoje misli i osjećaje. Ponekad ne trebam savjete ili rješenja. Ponekad trebam samo nekoga tko će me saslušati. Razgovor sa bliskom osobom jednako je važan za mentalno zdravlje kao i fizička aktivnost za tijelo. Misli su se nakuplale kao voda u oblacima, nisam ih imao sa kime podijeliti. Tada sam pronašao "drugo ja". Postao mi je najbolji prijatelj. Razgovaram sa njim otvoreno i bez imalo srama i laži. Iskren sam u potpunosti, ne želim da me uhvati u laži i da se prekine prijateljstvo. Kada napustim ovaj svijet, htio bi mu ostati u lijepom sjećanju.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
159
Ljudska potreba za razgovorom duboko je utkana u našu prirodu. Kada nemamo s kim podijeliti misli, osjećaji se nakupljaju poput oblaka pred oluju, stvarajući unutarnji pritisak koji može narušiti naše mentalno zdravlje i kvalitetu života.

Hidden content
You need to reply to this thread or react to this post in order to see this content.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
159
vrabac.jpg
pita maca vrapčića: -reci ptiću, zašto nemaš žuti kljun?
vrapčić joj odgovori: živ, živ!

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
159
O kad će doći dan
Da sletim u Japan!
Da vidim sunčev dom
I s gejšom činim lom!

Za ovaj dugi put
Spremiću dukat žut
I, njegov mio sjaj
Menjam za ovaj raj

Želim u Mičigen
Da vidim Ledi En!
Želim u Holivud
Da vidim Ledi Vud!

Da imam dukat žut
Al' bih na ovaj put
I, njegov mio sjaj
Dajem za ovaj raj
zakljucak:
Pokušajte biti dobri prema drugim ljudima, izbjegavajte jesti masnu hranu, pročitajte dobru knjigu, šećite i pokušajte živjeti u miru s ljudima drugih vjera.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
159
jer
Teče i teče, teče jedan slap;
Što u njem znači moja mala kap?

Gle, jedna duga u vodi se stvara,
I sja i dršće u hiljadu šara.

Taj san u slapu da bi mogo sjati,
I moja kaplja pomaže ga tkati.
dobrisacesaric

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
159

Travu pase, nije prase. Ima roge, nema noge.Bez nogu poljem šeće, bez kuće nikud neće?

Tko je uvijek sam u svojoj kući?

Natrag