раскинули анџелина џоли и бред пит

Član
Učlanjen(a)
03.10.2009
Poruka
39
andjelina-i-bred1-fot-AFP.jpg

Један од најпопуларнијих холивудских парова – Анџелина Џоли и Бред Пит коначно су раскинули везу, објавио је британски таблоид „Њуз ов д ворлд” а пренеле све светске агенције.
Пар је последњих месеци пунио новинске ступце нагађањима. Да ли је актуелна брачна криза само једна у низу или је реч о дефинитивном разлазу? Према писању медија, сада је коначно готово. Већ је извршена и подела заједничке имовине од 330 милиона долара, а договорено је и заједничко старатељство над шесторо деце (троје биолошке и исто толико усвојених), која ће живети са мајком. Иако се никада званично нису венчали, Анџелина и Бред правно су регулисали све финансијске обавезе једно према другом.
Медији су извештавали да се пар у последње време све ређе појављивао заједно, посебно после инцидента на вечери у једном ресторану, током које је Бред безуспешно убеђивао Анџелину да крене на антидепресивну терапију. Вест да је Пит недавно виђен у друштву бивше супруге Џенифер Анистон додатно је узбуркала јавност, која је постала знатижељна да ли ће бивши партнери поново бити заједно

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ah, tako sam se potresao, jadni oni, kako nemaju sreće u ljubavi, kako će sad živeti, plaćati režiju, podizati decu??? Mislim da se neka zla sila urotila protiv bogatih i slavnih, oduzima im sreću, toplinu doma, ljubav, sve ih terajući u poroke i probleme... Mislim da bi bar mi na forumu trebali da otvorimo žiro-račun za pomoć svim nesrećnim i posrnulim zvezdama! :dance2:

Natrag