Šta je novo?

Raskinula veridbu jer je bogatija od njega

  • Začetnik teme maja_jevtic
  • Datum pokretanja
M

maja_jevtic

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
9.949
Raskinula veridbu jer je bogatija od njega
izvor: Super žena | sreda 11.06.2014. | 12:38
Strani mediji počeli su da pišu o tome kako je najplaćenija televizijska glumica Sofija Vergara raskinula veridbu sa Nikom Loebom jer ima više novca od njega.


Beta/AP
Kolumbijska glumica Sofija Vergara je najplaćenija televizijska glumica pa sa takvom titulom ne sumnnjamo da može sebi baš sve da priušti. U njenoj vezi sa Nikom Loebom izgleda da joj je najviše smetalo to što je imala više novca od njega.

Pretpostavljamo da nije baš lak zadatak biti bogatiji od Vergare, ali ona je oduvek volela da se hvali svojim bogatstvom pa je to čak Niku nabijala na nos, iako on ima bogatstvo od petnaest miliona dolara.

"Pored njenog nezgodnog temperamenta i sina koji nije voleo Nika, njihovoj vezi ipak je presudio materijalni momenat. Sofija je volela da na sarkastičan način prebacuje Niku kako je mnogo bogatija od njega“, rekao je jedan izvor blizak "National Enquireru“.

"Ona je opsednuta svojim bogatstvom koje se procenjuje na 70 miliona dolara. Na večeri sa prijateljima i drugim okupljanjima ona ne može da se suzdrži od komentara koliko je bogata i kako je ona najplaćenija televizijska glumica na svetu“, dodao je izvor.

"Nik jednostavno nije mogao više da podnese ovakve komentare. Sve se završilo jednom svađom kada je Sofija odlučila da okonča njihovu veridbu.“
 
Top