Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
nema to veze sa zaključavanjem provajder je nekome dodjelio isti ip kao i meni....

Svi na toj mreži imaju isti ip ako ste spojeni wirelessom ali imate drugacije ip adrese u mreži.

Ako sam dobro shvatio.

A ako ti trebas imat jedan ip a ostali svaki svoj onda je nemoguce ovo sto si napiso jer nemogu postojat 2 iste ip adrese

Član
Učlanjen(a)
12.03.2010
Poruka
2
Pomoć

Do prije mjesec dana sam normalno skidala s RapidShare-a, a onda odjednom mi neprestano izbacuje ovu poruku kada zelim nesto skinuti: "Your Cookie has not been recognized. Please login below, or purchase a Premium Account.Your Account will be activated immediately."
Zna li netko o cemu se radi i kakvi Cookie nisu prepoznati?
Nemam nikakav account jer ne skidam previse, ali sada ne mogu vise nista skinuti.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
zato sto si free korisnik, zato te vraca jer taj link vec neko skida. kod premiuma na jd dowloaderu mozes nemjestiti da skida sa vise veza odjednom od 1 - 10 cini mi se, i onda necekas. kod free dowloada ti dozvoljava samo jednu vezu i ako je zauzeta cekas red. ako ti je dinamicka ip , mozes je mjenjati i izbjeci cekanje , ako je staticka cekas.

Kao iz prilozenog.....

Ja nisam premium ali imam dinamicku IP.....cekam oko 30-70 sec....i onda skidam.....

Natrag