Rapidshare-kako da preskocim vreme cekanja

Član
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
315
pozzzdraw,treba mi samo jedno
kako da necekam izmedju dva skidanja na rapidshare,ali ne da uzmem premium accoutn...
skidam sa cryptload i skidam vise epizoda neke serije,ali mi izmedju dva downloada ceka 15 minuta,znachi samo mi treba kako da ne cekam???:)

Član
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
315
da ono je objasnjeno i moglo je da radi do prosle godine,na telekomov sajt nemoze vise da se udje kao admin,vec kao user,zato username:admin i password:admin vise nepostoje sad je username:telekom i password:telekom i time je skinuto mnogo opcija...
u spisku routera nema moj router ADSL Discus DRG A226G....da ne nabrajam jos sta

Učlanjen(a)
06.12.2010
Poruka
40
pa kreiraj othljucavanje rutera iz Dosa-ovo vazi za HG 510 ruter za ostale nisam pronao-ako te zanima posalji mi PP da ti damupytstvo koje provereno radi za user admin i pass admin.pozz

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
nigdje nenavodis jeli ti ip adresa staticka ili dinamicka, ako je staticka zaboravi namjestanje

Član
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
315
neznam kakva mi je ip adressa,imam 192.168.1.pa neki broj,ja mogu da je menjam kad ocu,a sama se povremeno menja,ali nemogu ja dok mo skida serial u toku noci da menjam ip svakih 10 minuta
unbuntu,mozes da mi posaljes uputstvo kako da uradim na milos.rog@gmail.com gore ti je naveden moj moden/router

Natrag