Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Boki saznao sam koja mi je adresa i pasvord iz tvog tutorijala ALI ime rutera NIKAKO.na njemu pise telekom srbija i ono OPEN usredini.Crvenocrne boje je.POMAGAJ-neznalici
BOKI ti si veoma uporan i veliki znalac,hajde pomozi meni .ja sam sve radio po tvojim uputama i neće da otvori ruter.A u prijatelja sam naštimao od prve naravno po tvojim uputama. u njega je adsl a u mene kablovski net.Meni u ipconfig pokazuje u default gateway 0.0.0.0a ne 192.168.1.1.hvala.
nece ni pisati.........njega moras unapred imati odgovajajuceg za svoj ruter........Boki hvala mnogo.saznao sam ime rutera iso dalje i stigo do slike 23i24 lupio ok ali nepise nigde IPchanger bat.??pomagaj
yes3.Boki sad sam ukapirao sustinu.Hvala na detaljnom ojasnjenju.IPadresa mi je vezana lanom ,pa ako mozes uploudovaj mi IPchanger.Imam jos jedno pitanje.Ako deinsaliram J dowlauder i ponovo ga instaliram da li stelovanje ide ponovo ili nesorry
[url=http://hotfile.com/dl/79920839/ac5846b/Ip_Chnger_MT_882.rar.html]Hotfile.com: One click file hosting: Ip Chnger MT 882.rar[/url]
SerbianForum.org