Rambo Amadeus: Svi ti rijaliti šouovi su beznadežno dosadni
Rambo Amadeus neće učestvovati u rijaliti-šouu „Farma", koji 19. septembra počinje sa emitovanjem na televiziji Pink. Alternativni muzičar, pravog imena Antonije Pušić, koji je nedavno izjavio da bi se pojavio u ovoj emisiji samo u slučaju da dobije milion evra, u razgovoru za „Press“objasnio je razloge zbog kojih je odbio ponudu „Pinka“. „Život na selu mislim da može da bude mnogo kvalitetniji i lagodniji nego u gradu, naravno samo ako se odvija daleko od očiju radoznalih kamera, koje imaju tu lošu osobinu da, čim se pojave, pokvare svaki provod. Zato su i svi ti rijaliti-šouovi beznadežno dosadni. Ljudi jednostavno čim vide da ih neko snima počnu da se preseravaju“, kaže muzičar. Rambo priznaje da bi za dobar honorar ipak pristao da se pojavi u nekom komercijalnom programu ove vrste. “Nisam pristao da se pojavim jer se radi o komercijalnom programu, na komercijalnoj televiziji, a ponuđen mi je honorar koji ni približno nije srazmeran novcu koji bi im moje pojavljivanje zaradilo. Ne znam da li je to zbog finansijske krize u koju su upali ili zbog činjenice da mnoge javne ličnosti prihvataju da učestvuju u komercijalnim programima besplatno, ali pošto su oni privatno preduzeće koje posluje isključivo zbog profita, valjda je normalno da i učesnici dobiju adekvatan deo zarade“, kaže Rambo Amadeus u intervjuu za „Press“.
svet