Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

RAM Problem

  • Začetnik teme alexnik15
  • Datum pokretanja
Bazlik

Bazlik

#22
Da, ali sada si ovu bezveznu memoriju prebacio u drugi slot, mali nevaljalce.
Pogledaj samo Latencija kakva je ...sve manje od Kingstona.
A, ako mi ne verujes pogledaj onu prvu sliku..hehe ..tvoji mali stosovi.

P.S ..Brz si na prsti.
 
Bazlik

Bazlik

#24
To si sigurno ubacio onu rezervnu memoriju sto je cuvas u steku. Jel se secas da si u onoj temi spomenuo da imas 5 GB-ajta.
A i nesto da ti kazem taj specy sto ga koristis ne moze da se uoredi sa Adiom nikad, tako da sad vec prelazimo i u nagadjanje. Tebi jedino preostaje da testiras jednu po jednu i kad nadjes fault, to je to.
Sem ako nisu sve leve, onda je to, toi za tolko.Ajde vidimo se.
 
DoMoga

DoMoga

VIP
#26
Sada ti je racunar za nijansu sporiji zbog dodatno povecanih kasnjenja a sve memorije imaju deklarisane iste vrednosti.

Ostavi u racunaru samo onu memoriju od 2GB i onda okaci dve slike iz CPU-Z. Stranice CPU i Memory.
 
DoMoga

DoMoga

VIP
#28
Memorija ti uredno radi na petini brzine FSB-a (CPU/5) kao sto pokazuje CPU-Z. Da li u biosu imas opciju promene ovog odnosa?
 
Bazlik

Bazlik

#29
Moguce je i to, ako je on sam ubaciovao neka podesavanja u biosu koja overajduju realnu situaciju. Ja tako recimo kad se mandam sa raznim hardovima mora redovno da prekonfigurisem bios inace ga ne vidim, a kamo li ovo. Inace ako je u pitanju low level memorija, ovo i nije za cudjenje. Obicno ova kvalitetna ima kao oklop oko sebe, Kao neka navlaka na memoriji. Ima level 1 i level 2 memorija.
Znaci il iBios ili memorija neka stara(lazna), sta li.
 
DoMoga

DoMoga

VIP
#30
Nisam nikada bio siguran koliko im taj "oklop" zaista pomaze...

Jeste OT ali citam pre neki dan da je apple vec napravio futrole od grafena da bi se telefoni bolje hladili i baterije trajale duze. Moram da nabavim jednu i iseckam je. Grafen 5 puta bolje provodi toplotu od bakra pa bi ubacivanje plocice od grafena napravilo cudo za hladjenje grafike na laptopovima. Bar teoretski zivotni vek bi im se produzio za mnogo godina.
 

Top