Rajevac kao Tito

Član
Učlanjen(a)
25.11.2009
Poruka
255
Srpski stručnjak i reprezentativci Gane dočekani kao heroji prilikom dolaska u zemlju! Fudbalerima priređena nezapamćena dobrodošlica u Akri, pre toga slične počasti doživeli su i u čuvenom Sovetu u Johanesburgu

1.jpg


Milovan Rajevac i reprezentativci Gane dočekani su po povratku sa Mundijala kao nekada što je dočekivan doživotni predsednik SFRJ Josip Broz Tito prilikom svojih poseta nesvrstanim zemljama!

Bučnim zujanjem vuvuzela, mahanjem zastavama i gromoglasnim pozdravima na desetine hiljade navijača „crnih zvezda" dočekalo je u glavnom gradu Akri heroje nacije i njihovog selektora koji su se slavodobitno vratili iz Južne Afrike.
Na aerodromu „Kotoka" u Akri reprezentativce i članove stručnog štaba pozdravio je zamenik ministra sporta Ni Norti Dua rečima: „Osvetlili ste obraz Gane i afričkog kontinenta".
Rajevac je imao samo reči hvale za način na koji je njegov tim dočekivan.
- Kakve smo samo ovacije doživeli ovih dana, pravi mitinzi, a šta bi tek bilo da smo se borili za bronzanu medalju. Odmah sam se setio zlatnih dana jugoslovenskog i srpskog sporta, kad je svaka medalja na svetskim takmičenjima proslavljana ispred Skupštine Beograda - rekao je Rajevac.
 
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Bas mi je drago zbog njega, i bas mi je zao sto nisu prosli dalje...
 
Natrag
Top