Šta je novo?

Rajaner leti za Crnu Goru

  • Začetnik teme Black Predator
  • Datum pokretanja
Black Predator

Black Predator

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Rajaner leti za Crnu Goru
Izvor:
Novosti.rsPODGORICA - Crnogorska vlada i niskotarifna aviokompanija Rajaner usaglasili su model saradnje prema kome su prvi letovi tog avioprevoznika prema Crnoj Gori planirani za jun, saopšteno je danas u Podgorici.

Pomoćnik ministra turizma i održivog razvoja Nebojša Popović izjavio je da je vlada Crne Gore usvojila odluku o saradnji sa Rajanerom , a uskoro će uslediti i zvanično potpisivanje ugovora. Postigli smo dogovor o četvorogodišnjoj saradnji koja podrazumeva da Rajaner saobraća prema Crnoj Gori u periodu marta do oktobra, sa izuzetkom u 2012. godine kada treba da počne letove u junu, kazao je Popović novinarima posle sednice vlade Crne Gore.


Prema njegovim rečima, spisak destinacija utvrdiće Rajaner kada verifikuje odluku o saradnji, a vlada Crne Gore, kako je naveo, priželjkuje u ovoj godini letove prema Briselu, Milanu i Londonu. Očekujemo da se cene aviokarata kreću od 15 od 20 evra , kazao je Popović.
On je dodao da, prema planu saradnje, u 2013. treba da se obezbede letovi prema četiri destinacije, a u 2014. i 2015. godini prema šest destinacija.
 
Top