Radno vreme za Božić

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Radno vreme prodavnica, pijaca i parkirališta za Božić








Beograd - Za Badnji dan i Božić, 6. i 7. januara, svi trgovinski maloprodajni objekti, zanatske i druge radnje, kao i radnje na pijacama radiće sa izmenjenim radnim vremenom, saopštavaju iz Sekretarijata za privredu.


190599_0802-megamarket-foto-d-goll_f.jpg



Na Badnji dan, 6. januara, dežurne prodavnice prehrambenih proizvoda i dežurne samousluge radiće od 8 do 12 sati (kako dan uoči praznika pada u nedelju, radno vreme je kao nedeljom), a za Božić, 7. januara, prodavnice neprehrambenih proizvoda mogu biti zatvorene.

Dežurne prodavnice prehrambenih proizvoda i dežurne samousluge biće otvorene od 8 do 12 sati, a narednog dana u utorak, 8. januara, mogu biti zatvorene od 8 do 13 sati ili od 13 do 20 sati.

Zelene pijace 7. januara neće raditi. Jedino će pijace „Zemun”, „Banovo brdo”, „Bele vode” i „Dušanovac” raditi skraćeno od 6 do 13 časova.

Otvoreni tržni centar – „Novi Beograd” (popularni „Buvljak”), Tržni centar „Depo” i „Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom – Miljakovac” i pijaca cveća „Krnjača” 7. januara neće raditi.

U izmenjenom režimu za Božić radiće i JKP „Parking servis”. Naplata parkiranja u zoniranim delovima grada neće se obavljati 7. januara, kada će biti zatvoren i Korisnički servis u Ulici kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51, kao i šalter Službe parking kontrole u Ulici Starine Novaka 22.

Sve javne garaže i posebna parkirališta biće neprekidno otvoreni, dok će služba za prenos vozila („pauk”) raditi po režimu koji se primenjuje tokom vikenda. Služba tehničkog pregleda i autoperionice neće raditi za Božić.


Izvor:
24sata.rs
 
Natrag
Top