Član
- Učlanjen(a)
- 10.04.2012
- Poruka
- 2.392
Znam radio sam to sa satelitskog neta,pa trazi kljuceve.Dok nismo ja i jedan komsija shvatili da su ti programi bili otkljucavani u odredjeno vreme i da je moglo da se skine sta god hoces.Ja jesu i to bila vremena,samo vrti tanjir.Imali smo zapisane geografske tacke,pod kojim uglom bi mogli da nadjemo razne satelitske programe.Vise smo visili na terasi nego za kompom.Dok se nismo dosetili da jedan uvrce,a drugi da prati gde je najbolji signal.To je sigurno modernija kartica. Moja je bila djubre od hardwera. Vise puta sam morao da je kilujem u task manageru i restartujem. Inace to i nije tako losa stvarcica. Ne zavisis od neta, ne trcis do televizora ko porodilja, ..moze da snimas emisije i utakmice i tako dalje. Na youtube sam pre par meseci gledao snimak da je covek prepravio stari ruter u radio. Nije lose ...kad se sve sabere. Glavna je fora naci neku satelitsku karticu i onda se podesi ...hmm, uz pomoc posebnih alata da skida materijal od ostalih klijenata, ako me shvatas ...i ti posle samo dodjes i proberes sta ti treba. Normalno vecina kanala je enkriptovana, ali radi radnja