Rade Šerbedžija 30. decembra u Beogradu

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Tradicionalni prednovogodišnji koncert svetski poznatog glumca, pevača i pesnika Radeta Šerbedžije održaće se 30. decembra u „Sava centru“. Obožavaoci Radetove poezije moći će da čuju na koncertu i neke od najnovijih pesama.

88751_zabserbedzija02-foto-g-srdanov_f.jpg


Šerbedžija će i ovoga puta imati nekoliko gostiju na koncertu, među kojima će biti njegov verni saradnik gitarista Miroslav Tadić. Njih dvojica trenutno rade na novom albumu koji je nastavak njihove saradnje od pre dve godine. Oni su tada objavili album “Imam pjesmu za tebe”, koji je bio jedan od najprodavanijih u regionu.

Inače, proslavljeni glumac je pre nepunih mesec dana završio snimanje drugog dela najnovijeg filma o Hariju Poteru “Deathly Hallows”, u kom glumi majstora za izradu čarobnih štapova Gregoroviča. Očekuje ga uloga u filmu Dinka Tucakovića “Doktor Rej i đavoli”, u kom bi trebalo da glumi Miroslava Krležu. Stavljen je i u podelu famoznog projekta Vladimira Rajačića i Branka Lustiga “Tesla vladar sveta”.



Trenutno je u Budimpešti gde snima film sa holivudskom superzvezdom Andželinom Žoli, kojoj je to rediteljski prvenac. Do kraja novembra on bi, zajedno sa celom ekipom filma, trebalo da se preseli u Bosnu i Hercegovinu

Izvor:Blic
 
Natrag
Top