Po ovome ispada da bas i nisi pokusao nesto konkretno,mislim stvari se nece mrdnuti dok nesto ne probas,ovo najverovatnije nece pokvariti tudji racunar ,a da probas nece te kostati...evo sta moze da uradis ,bar da cujes i jos necje misljenje ...udjes u servis i kazes serviseru ...izvinite kospodine,znaci kao ovde sto si nastupio...moj pleyer je prestao sa radom,po vasem misljenju koji bih deo trebao zameniti i kazes da sumnjas na memoriju,on pogleda...nece,masi se za fioku i sa brda baterija dohfati jednu i proba i ono hoce...ti tad ako nemas dovoljno para zahvalis mu se i obecas da kad nabavis tolko pare doci ces,jer bas sad nemas toliko i to je to...ako nije memorija u pitanju ,postupis isto kao u gore navedenom primeru...ovo sto sam napisao je mozda naivno ,ali moze da posluzi...jer ako serviser kojim slucajem ima polovnu memoriju moz da prodjes relativno jeftino...
Na netu sam naso savet coveka koji je memoriju za koju se smatralo da je potpuno unistena opravio alatom koji cemo dole da navedemo i koja sada radi kao nova,kako on to kaze:
Kod:
[URL="http://mirrors.uni-ruse.bg/hirens-bootcd/Hirens.BootCD.15.2.zip"]--Hirens.BootCD.15.2.zip--klikni me[/URL]
znaci program nije mali i staje takoreci na CD ,izvorno namenjen,za diagnozu
i opravku harda ali moze da probas...jel ovaj kaze da je sa tim uspeo...
Takodje kaze da ponekad i ono standardno skeniranje moze da pomogne,
...kliknes na My Computer,pa desni taster na particiju od Mp3 player ,
u properties,tools i uradis sken to traje nekolko sekunde i pomaze
kod obicnih gresaka...ali ako imas brzi internet skini ti ipak onaj
program odozgo...
sto se tice Firmware sto smo ranije spominjali ,izgleda da ce ovo biti
teze pronaci,ali verovatno negde ima...izgleda kao da je namerno sakriveno,
da bi se promet playerima povecao usled nemogucnosti popravke...
...neka nova taktika proizvodjaca...nije ni cudo onda sto ima i ovoliko
ovih sto sve hoce za dzabe ,jel su neke stvari i preplatili...da ne duzim skini
onaj program raspakuj eventualno instaliraj ili narezi i probaj...da sa njime...
...zavrsis poso...
Ivane jel si jos tu negde,slusaj evo ti jedan program specijalizovan za te stvari,a i sire...uprkos svojoj maloj velicini ,veoma efektiva i slozen...znaci skini instaliraj i startuj ..u pitanju je DEMO i traje 30 dana ,nadam se da u njemu nisu blokirane najvaznije funkcije,ali bar da vidimo sta je u pitanju,dal vredi nesto...
Kod:
[URL="http://e.ccm2.net/en.kioskea.net/download/files/DriveRestore_Professional_Setup-4.1.exe"]DriveRestore_Professional_Setup-4.1.exe [/URL]
Samo poteraj Wizard i kad izbaci drajvove ,selektuj onaj sa MP3 playerom i isprobaj sve ponudjene opcije po redu...ako ista bude detektovano onda postoji blaga mogucnost da se to popravi...nista zasigurno ali vredi probati...