Poštovani gospodine Bazlik,
pre svega, hvala Vam na vremenu i trudu koji ste odvojili da biste mi pomogli.
Krenuću od samog početka i pojave problema. Taj problem je star nekoliko meseci. Ne znam šta se mu se odjednom desilo, ali sve ono što bih prebacio na MP3 sa računara, više nisam mogao da slušam, odnosno, mogao sam da uđem u opcije "muzika" na plejeru, ali nikako nisam mogao pustiti pesmu.
Pokušavao sam i na svom računaru i na još jednom računaru, ali nisam uspeo ništa, pa sam odustao od slušanja muzike preko MP3 plejera.
Ali, pošto sam od onih osoba koji žele da poprave ono što su pokvarili ili barem pokuša da se potrudi i isproba sve ono što je u njegovoj moći, ponovo sam pre neki dan uzeo taj MP3 i pokušao da ga popravim.
Skidao sam razne programe, pa sam došao do toga da obrišem sve foldere (tako sam mislio), ali mi je pokazivano da je kartica ipak zauzeta sa određenim brojem GB.
Onda sam skinuo još neke (kažem "još neke", jer nisam zapamtio koji program je bio delotvoran) programe i uspeo da obrišem sve sa plejera, ali se onda pojavio novi problem, a to su dva fajla koja bi se stalno vraćala, tj. koja se nisu mogla obrisati.
Iz trećeg pokušaja, sa nekim novim programima, uspeo sam da rešim i to, tj. da obrišem i te fajlove, ali onda smo došli dovde gde smo sad, odnosno, do toga da računar ne prepoznaje MP3 plejer.
Pre toga Device manager ga je prepoznavao, čak i formatirao (želeo sam da ga prebacim u NTFS, ali to nije bilo moguće), ali ništa, odnosno, sada imam samo zvuk da je MP3 "živ.
Izvinjavam se što sam bio opširan, ali smatram da je najbolje da kažem šta sam sve pokušavao, kako bi neko možda mogao da utvrdi dalje korake koje bih mogao da preduzmem.
Sada sam video da imam neke greške u vezi USB i da drajveri nisu dobri. Pokušao sam da instaliam drajvere direktno sa interneta, ali to nije moguće.
Hvala još jednom na svemu!
Srdačan pozdrav