VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Ladokeja vidis koliko si ti naivan sam ti stih govori da je Isus rekao to APOSTOLIMA,a ne tebi!!!
"I reče im: Idite po svemu svetu i propovedite jevanđelje svakom stvorenju.
Koji uzveruje i pokrsti se, spašće se; a ko ne veruje osudiće se.
A znaci onima koji veruju biće ovi: imenom mojim izgoniće đavole; govoriće novim jezicima;
Uzimaće zmije u ruke, ako i smrtno šta popiju, neće im nauditi; na bolesnike metaće ruke, i ozdravljaće.
A Gospod, pošto im izgovori, uze se na nebo, i sede Bogu s desne strane.
A oni izađoše i propovedaše svuda, i Gospod ih potpomaga, i reč potvrđiva znacima koji su se potom pokazivali. Amin. ( Marko 16. 15 - 20 )
Zaboravio si da postavis stih da ce ih i zmija otrovnica ujedati i nece umirati,dali je postojao neki covek koji nije umro od ujeda zmije a propovedao je po svetu?a svi znamo da je Petra zmija ujela za ruku i Petar nije umro!!a pavle kaze da ce se posle odlaska njegovog pojaviti lazni proroci-jeres tako da zvanicno mogu reci da svi koji su propovedali,otpali od zvanicne crkve su jeres.
Pogrešno, Isus je ovde dao zapovest apostolima da propovedaju Jevanđelje:
"I reče im: Idite po svemu svetu i propovedite jevanđelje svakom stvorenju.
Koji uzveruje i pokrsti se, spašće se; a ko ne veruje osudiće se.
Potom Isus kaže da oni koji poveruju na to njihovo propovedanje, da ce ciniti sledeće opisane stvari:
A znacionima koji veruju biće ovi: imenom mojim izgoniće đavole; govoriće novim jezicima;
Uzimaće zmije u ruke, ako i smrtno šta popiju, neće im nauditi; na bolesnike metaće ruke, i ozdravljaće.
A Gospod, pošto im izgovori, uze se na nebo, i sede Bogu s desne strane.
A oni izađoše i propovedaše svuda, i Gospod ih potpomaga, i reč potvrđiva znacima koji su se potom pokazivali. Amin. ( Marko 16. 15 - 20 )
Dakle tu se radi kako o apostolima, tako i o svima koji poveruju jevanđelje..