R.I.P. majstore

Član
Učlanjen(a)
30.01.2009
Poruka
28
Ubilo ga 12 sati seksa
Sreda, 25. februar 2009. 08:00

Mladi biznismen 28-godi?nji Sergej K, stanovnik grada Kolomna nedaleko od Moskve, umro je zaista na neuobi?ajen na?in.

Pun snage i samouverenosti, kladio se da mo?e neprekidno da se bavi seksom sa dve partnerke. ?itavih 12 sati.

Toliko dugo mnogi ne mogu "u komadu" ni da spavaju, razmi?ljale su devojke i prihvatile opkladu.

Sergej je zaista udarni?ki zaradio - 200.000 rubalja. Ali, posle rekorda, potpuno iscrpljenom, ni lekari hitne pomo?i nisu mogli da pomognu. Umro je slatkom smr?u!

Sergej se na poslu upoznao sa Alinom A. i Galjinom Z. Jedna od devojaka je radila u taksi slu?bi, pa je mladi? ?esto sa njom kontaktirao. Iznajmljivao je automobil zbog posla.

Poslovni kontakti su polako prerasli i u intimnije odnose. Prvo se sa devojkama sretao odvojeno. Kasnije su drugarice, kroz pri?u, do?le do zaklju?ka da se dru?e sa istim "seksualnim kolosom".

?esto je Sergej zvao dame na ve?ere, a zatim je neko od njih do?ao do ideje da isprobaju snage u grupnom takmi?enju. ?eljne avantura, devojke su pristale da u duetu krenu u postelju sa Sergejom.

Pre par dana su se ?alile sa njim da ne mo?e "ceo dan", a on se odmah "isprsio" i tvrdio da sa obe istovremeno mo?e da vodi ljubav "samo" pola dana. Opklada je pala: ako zaista to izdr?i, plati?e mu 200 hiljada rubalja, ne?to vi?e od 4.000 evra.

"?im smo u?li u stan, Sergej je popio nekoliko tableta vijagre. Osim toga, pio je i pivo. Pouzdao se i u narodne savete, pa je jeo samo orahe sa mileramom... ", ispri?ala je kasnije u policiji Alina K.

Seksualni maraton je potrajao 12 ?asova, a podmoskovskom seksualnom gigantu devojke su zaista dale novac. Pozlilo mu je u automobilu kada su napustili "teren".

Oko 23 sata devojke su pozvale hitnu pomo? u gradu Kolomni. Prepla?ene, saop?tile su adresu, a hitna pomo? je dosta brzo stigla. Sergej je bio pri svesti, ali mu lekarska intervencija nije pomogla.

Polni organ mu je ve? bio potpuno crn i po?ela je gangrena.
Odvezli su ga u bolnicu, ali ni tamo mu vi?e nije bilo spasa. Jedino ?to su lekari mogli da urade, bilo je da u zapisniku napi?u "odumiranje mekih tkiva polnog organa".

Na ?alost, seksualni rekorder nije vi?e dolazio svesti. Oko ?est sati ujutro je umro. Dve drugarice su u policiji istakle da je "imao erekciju vi?e od osam poslednjih sati".

Sergej K. tako nije uspeo da potro?i opkladu, a ni da se pohvali drugovima. Jedino mu je moskovski tabloid "Dan" odao priznanje objaviv?i naslov: "Umro je dostojanstveno".

Ho?e li tu?ila?tvo protiv devojaka pokrenuti krivi?ni postupak ili ?e se ta bizarna smrt tretirati kao nesre?ni slu?aj, za sada se jo? ne zna.

(izvor: MONDO)

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
A jest bio Kralj. Svaka mu cast. Umro je na najlepsi moguci nacin. :?

R.I.P

Član
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
488
procitao sam ovo vec na nekom forumu ali stvarno svaka mu cast

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
"Ubilo ga 12 sati seksa " za 200 hiljada rubalja ......

a komentari su bili tipa to care, nemoj da pokusavas, svaka mu cast i ne mogu da verujem

01 to care - na cemu? na tome sto je imao 12 sati neprekidnog sexa? da je uzivao ne bi sada bio R.I.P.

02 svaka mu cast - tacno. svaka mu cast sto je uspeo da protraci zivot koji je tek trebao da zivi.

03 ne mogu da verujem - i ne moras da poverujes. dovoljno je da pogledas da u naslovu teme stoji Rest In Piece

04 nemoj da pokusavas - najzad jedan normalan odgovor. jedan medju milionima koji su ovaj akt podrzali kao nesto sto je, u najmanju ruku, svetski rekord.

ja znam da li bih ja uradio nesto ovako za XXXXX sumu novca.
a Vi?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
"Ubilo ga 12 sati seksa " za 200 hiljada rubalja ......

a komentari su bili tipa to care, nemoj da pokusavas, svaka mu cast i ne mogu da verujem

01 to care - na cemu? na tome sto je imao 12 sati neprekidnog sexa? da je uzivao ne bi sada bio R.I.P.

02 svaka mu cast - tacno. svaka mu cast sto je uspeo da protraci zivot koji je tek trebao da zivi.

03 ne mogu da verujem - i ne moras da poverujes. dovoljno je da pogledas da u naslovu teme stoji Rest In Piece

04 nemoj da pokusavas - najzad jedan normalan odgovor. jedan medju milionima koji su ovaj akt podrzali kao nesto sto je, u najmanju ruku, svetski rekord.

ja znam da li bih ja uradio nesto ovako za XXXXX sumu novca.
a Vi?

Potpuno se slazem sa nisljenjem g. Wizard-a......pocelo je lepo....:yea:....a zavrsilo kao " Tunga Munga Do Smrti "......sorry

Hoce li biti bar " Poshumno Odlikovan "..........:dntknw:

Natrag