Putovanje iz snova....

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
Ja bih voleo da odem na Cubu dok je još ovakva, kakva je sad, dok je u njoj America iz 60-ih godina.

Daleke destinacije - Kuba


Republika Kuba
je ostrvska država i pripada severnim Karibima. Sa svojih 11 miliona stanovnika spada u najnaseljenije karipske države. Zbog toga što je priroda prema ovom karipskom ostrvu bila izuzetno darežljiva, mnogi kažu da je Kuba istinski raj na zemlji. Usled političkog sistema i poluvekovnog prkosa obližnjim Sjedinjenim Državama, Kubu zovu i Ostrvom slobode.

Danas govorimo o državi velikog turističkog potencijala. Ulice Havane su živopisne i vrlo raznolike. Mogu se videti američki automobili iz predrevolucionarnog doba zajedno sa ruskim „ladama“ i najnovijim luksuznim modelima automobila. Danas je još i poznata kao zemlja koju prožima ritam salse, plesa koji je poslednjih godina izuzetno atraktivan i kod nas.

Varadero je najčuvenije letovalište Kube, nalazi se na 140 km od Havane na poluostrvu Hikanos širokom 1,2 km u najširem delu. Sa preko 20 kilometara peščanih plaža u gradu i okolini predstavlja turistički najrazvijeniji grad na ovoj ostrvskoj državi.


IZVOR: ODEON WORLD TRAVEL
 
Član
Učlanjen(a)
30.05.2011
Poruka
226
ahhhh na najlepšem mestu na planeti ^_^ Barcelona :) prelepa jeee :) a možda i Tel Aviv ili Dubai, takođe dva prelepa mesta :)
 
Član
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poruka
122
Destinacija iz snova-Gde bi putovali da mozete i zasto? ;)

Hajde malo da zavirimo jedni drugima u skrivene zelje :) Koja je to po vama destinacija iz snova,gde bi otputovali da ste u mogucnosti i zasto bas tu?

Pa da pocnemo...

Kuba-zemlja zaustavljena u vremenu,more,gitare,...Milina!
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Temu sa ovom tematikom već imamo, tako da će Vaša biti pripojena njoj.
 
Član
Učlanjen(a)
02.12.2011
Poruka
2
Moje drustvo je odlucilo sebi da ispuni novogodisnju zelju i da ode u Krakov ( nasli smo neku super varijantu ):)nadamo se dobroj zabavi
 
Član
Učlanjen(a)
02.12.2011
Poruka
2
Koju varijantu ste nasli? Ustekao sam neke pare i hocu lepo da se provedem, pricaj odma sada odma:al:
 
Natrag
Top