Šta je novo?

Punto za najsrećnijeg posetioca sajma

Član
Učlanjen(a)
13.12.2010
Poruka
32
Punto-413x294.jpg

U nagradnoj igri učestvuju svi posetioci koji tokom trajanja sajma na štand kompanije Fiat Automobili Srbija donesu popunjen kupon sa ulaznicom.
Kompanija Fiat Automobili Srbija na predstojećem sajmu automobila poklanja Fiat PuntoClassic Emotion ABS 1.2, u okviru nagradne igre koju organizuje u saradnji sa Beogradskim sajmom.
Pravo na učešće imaće svi posetioci koji tokom trajanja Međunarodnog salona automobila, od 25. marta do 3. aprila, popune kupon koji dobijaju uz kupljenu ulaznicu. Kuponi sa ličnim podacima i ulaznicom prikupljaće se na štandu kompanije Fiat Automobili Srbija u Hali 4. Poslednjeg dana sajma biće izvučen srećni dobitnik najprodavanijeg automobila u Srbiji.
Automobil koji će pripasti najsrećnijem učesniku nagradne igre biće izložen tokom sajma automobila na platou ispred Upravne zgrade Beogradskog sajma.
Fiat Punto Classic, jedini automobil domaće proizvodnje, prilagođen je potrebama cele porodice i iz dana u dan poverenje mu poklanja sve veći broj građana. Da podsetimo, u oktobru 2010. godine, nakon samo godinu i po dana od početka proizvodnje, sa montažne linije u Kragujevcu sišao je jubilarni 30.000 Punto Classic.
Izvor: PR Fiat Automobili Srbija
 
Top