Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moje iskustvo sa psiholozima i psihijatrima mi kaže da su to mahom ljudi koji imaju neki svoj (uglavnom pozamašan) problem koga se ili stide ili su previše samoljubivi da bi potražili pomoć i rešenje od drugoga, pa s toga završavaju, specijaliziraju psihologiju ili psihijatriju. Znači, prvenstveno da bi pomogli sami sebi. Ne kažem da su 100%svi takvi, ali ogromna većina jeste.
:girl_haha: Ne bih se bas slozila, skoro svaki dan sam okruzena tim ljudima (profesorima, kolegama, pa i samom sobom). :lol:
Najcesce upisuju psihologiju oni koji zele bolje upoznati ljudsku licnost, oni koji vole rad sa ljudima i zeli im pomoci.
Psiholozi se veoma cesto pogresno tumace, kao cudaci i ludaci... pravi psiholozi to sigurno nisu. Znamo da danas ima losih doktora, pravnika, inzinjera, ne trebamo suditi na osnovu tih pojedinaca, i olako generalizovati na cijelu oblast odredjenog ljudskog bavljenja. yes3
to ti kažeš ali pošto smo svi virtuelni ne verujem ti....
a i da je tako, njoj možda jeste duhovito, nama nije ovo je "zajednička prostorija" pa se "kobajagi" bavimo nekim temama...
A pošto je ovde psihologija podforum, da nisi ti malo ljubomoran, možda pa pratiš ženu u korak ?