Šta je novo?

Prva igračka.....

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
29.444
šta ste ako se sećate kupili VI,kao roditelj,vašem detetu kao prvu igračku....(ne računam zvečkice,joj sad kad pomislim,i to ću ponovo da kupujem)Kaća je rođena 1994....taman smo izašli iz one krize.......i imala 10 meseci,prohodala je,i uz našu pomoć bili smo na buvljaku......videla je veliku pandu,ali onu najveću.......dok smo prolazili pored te tezge,samo je povukla,gledala me je,nešto "govorila"kao "tata,kupi mi",vratio sam je,izvinio prodavcu......i otišli svojim putem......plakala je do kuće,i zaspala.....Pokojnoj ženi,toliko je bili krivo,pokuplila se to popodne.......i KUPILA....dandanas je čuva....kao da je sad kupljena........imala je i lutke,barbike da nepričam.........sve je poklonila od šuraka mlađoj ćeri.....ali panda....i danas sedi na krevetu.....na počasnom mestu......Đole i Igi su dobili...a to bila extra priča......po pištolj,ali na vodu........nikad nisu voleli one na kapisle........a Nidža........je oduvek bio sportista....danas trenira basket.......kad je imao deset meseci,nećete verovati,od onoliko igračaka,ugledao je košarkašku loptu.......koliko su samo autića polupali......nemam broja...sad mu kupim,to popodne,već fali jedan točkić,dok su bili mlađi........sad je već drugačije,komp....skidaju igrice.........ali to je već priča za drugu temu.....
 
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.023
Jao, ja se ne sjećam šta sam lično kupila, jer sam već oko sebe imala nekoliko igračaka , koje su " žive " još i sada, jer su kvalitetne iz nekih starih vremena. Najstarija ćerka je obožavala jednog mekanog psa, kojeg smo nazvali " Šaco ", ali je to našla na tavanu, vjerovatno od moje najmlađe sestre. Eno ga još sjedi u sobi. Kupovala sam joj igračke koje su se meni sviđale, moram da priznam. One klasične mede i kuce su mi bile dosadne, pa sam joj kupila šarenu kornjaču . Najmlađa ćerka je izjavila da hoće žabu i kada sam bila u Podgorici, kupim joj ogromnu, zelenu žabu, koja je bila prava atrakcija u autobusu. Ja sa sve kesama i žabom pride.:)
 
Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.776
Ne sećam se baš šta je bila prva igrčka ali omiljena sinu je bio punjeni kuca sa kojim je dugo spavao i koji je još uvek u životu doduše prilično zašiven i havarisan. Ćerka je imala za omiljenu igračku keramičkog zeku kome je repić bio od prirodne dlake. Kada se uspavljivala trljala je dlake na nos i tako bi zaspala. Pošto je ona bila mlađa, brat joj je nekad sakrio zeku da se našali sa njom, bila je to elementarna nepogoda. Od repa na kraju nije ostalo ništa ali je i dalje bio omiljen.
 
Top