Promenite ikone u My Computer

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.331
Dosadio vam je verovatno standardni izgled ikona u folderu My computer,mozese i jednostavno promeniti po zelji vasoj ili recimo ko kad mene ovako..

Za pocetak morate imati jedan mali alat za koga netreba instalacija a njega mozete naci ovde...

:download:

Kod:
http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Icons-Related/My-Drive-Icon.shtml

Zatim morate sa nekog sajta skinuti ikone koje vam trebaju...inace sajt je po izboru a moje su sa...

Kod:
http://www.iconspedia.com/pack/nx10-1-6/

Sve ikone koje ste skinuli smestite u jedan folder recimo sa imenom Ikone i smestite ga na lokaciji koju zelite u vasem racunaru.........

Duplim klikom cete startovati ovaj mali alat sto skinuli,kliknuti na zutu fasciklu i kada se otvori novi prozor pronaci folder gde ste smestili ikone,obeleziti misem ikonu koju zelite a zatim kliknuti na Otvori..Zatim u padajucem meniju postaviti sta zelite zameniti tom ikonom..(A,B,C,D,F.......)...

Preostaje vam da kliknete jos na Apply Chances i zamenice se ikona..Tako odradite svaku ponaosob koju zelite zameniti.Nije ovo vizuelno lose,uostalom malo promene nije na odmet...

Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.331
U PDF......

:download:

[raw]<iframe src="https://skydrive.live.com/embed?cid=37BC32D29066020F&resid=37BC32D29066020F!954&authkey=AK-n6Vmjepz9tZU" width="98" height="120" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>[/raw]

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
6
Hvala za trud boki 71,jer si stvarno majstor svog zanata u svim objašnjenjima kako se koji program treba koristit,a da ga mi sa našeg područja razumijemo,bez obzira što su programi na engleskom i ti nam to sve dočaraš svojim fotkama,ali šteta što je taj program u rar formatu oštećen i ne da se otvorit.
Imam jako puno paketa ikona skinutih,a koliko vidim prihvaća .ico format,žao mi je što ga nemogu iskoristit,malo za promjenu,da uljepšam desktop,a i ostali dio kompa.
HVALA JOŠ JEDNOM ZA SVE ŠTO RADIŠ ZA NAS DA NAM OLAKŠAŠ!

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.331
Hvala za trud boki 71,jer si stvarno majstor svog zanata u svim objašnjenjima kako se koji program treba koristit,a da ga mi sa našeg područja razumijemo,bez obzira što su programi na engleskom i ti nam to sve dočaraš svojim fotkama,ali šteta što je taj program u rar formatu oštećen i ne da se otvorit.
Imam jako puno paketa ikona skinutih,a koliko vidim prihvaća .ico format,žao mi je što ga nemogu iskoristit,malo za promjenu,da uljepšam desktop,a i ostali dio kompa.
HVALA JOŠ JEDNOM ZA SVE ŠTO RADIŠ ZA NAS DA NAM OLAKŠAŠ!

Da si me ranije obavestio odavno bi program bio uploadovan.......Postavljen novi link....

Član
Učlanjen(a)
24.08.2009
Poruka
85
Boki pridružujem se pohvalama Alenu za tvoj trud za sve one koji ne razumeju engleski.SVAKA ČAST!!!,DIVIM TI SE. A sad da te ujedno pitam zašto ovaj program otvara samo particije,recimo ako želim da promenim ikonu na Recyde Bin kako to da uradim ili My computer.Veliki poz.

Natrag