Prokleta ljubav! :'(

Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
3
Pricajte o tom demonu, koji je u svima nama! Dajte mi citate! Bilo sta .. Pokusajte salti viceve! Bla,bla...

Razocarala sam se u ljubav ! Pomazite kako znate!
HVALA ! :vorred:

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Ne bih se slozio sa tobom da je ljubav demon...
Ljiubav je najlepse osecanje koje postoji na svetu...seti se samo kako se osecas kada si zaljubljen...imas osecaj da letis,da sve mozes,da je ceo svet tvoj...i onaj poseban sjaj u ocima..

Ako ta ljubav nije uzvracena-ne tuguj mnogo...doci ce nova,prava ljubav kada se najmanje nadas.

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
negde sam procitao : ljubav je bol , inace ne bismo znali da volimo ... nisi prva a ni poslednja koju je tresnulo djule ljubavi tj bola ... glavu gore i guraj napred, ko zna sta je iza ugla ...

Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
Pricajte o tom demonu, koji je u svima nama! Dajte mi citate! Bilo sta .. Pokusajte salti viceve! Bla,bla...

Razocarala sam se u ljubav ! Pomazite kako znate!
HVALA ! :vorred:

Ljubav je kao Djed Mraz-vjeruješ u nju a ona zapravo ne postoji :)
Što prije shvatiš da ne postoji,to će ti biti lakše. :dance2:

Imam podužu teoriju o "ljubavi"-najboljem marketinškom triku ikada izmišljenom,ali neki drugi put,sada sam lijepo raspoložena i ne bi o teškim temama wacko2

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
гледам живота зоре,а у мени
смрти нешто говоре.

сигуран у тебе потонуо!
нисам схватио да сам сам остао.
нити прије нити тад нити послије
живота приче нисам бирао.
сан сам за игре дио подстакнуо.
сломићу звијезде у очима мојим!
да још мало себи о теби говорим.
нити тада нисам упитао:зашто немам
инспирације музе.
очи огледала имају.
моја су поломљена.
ниједна суза вани није сишла.
унутра свака је добро дошла.
тако вјечно знам за сан за љубави план.
знам и за сваки план који није прешао у дан.

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
Ljubav je kao Djed Mraz-vjeruješ u nju a ona zapravo ne postoji :)
Što prije shvatiš da ne postoji,to će ti biti lakše. :dance2:

Imam podužu teoriju o "ljubavi"-najboljem marketinškom triku ikada izmišljenom,ali neki drugi put,sada sam lijepo raspoložena i ne bi o teškim temama wacko2

Ljubav VRLO postoji, to je fakat, kakav god želiš- iz prakse, iz nauke...
To je emocija, sa svim svojim osobinama- a jedna od lošijih osobina svih emocija je da su potrošna roba- ne mogu a da se ne izližu, izraubuju, izblede, potroše kao sapun, negde zagube, a na kraju, pre ili kasnije, nestaju....
Fakat.
Koje god da su!
Jednostavno, treba ti dovoljno prakse u davanju, uzimanju, povređivanju, primanju udaraca i tako tom podobnom međupolnom ratovanju, da se dovoljno 'očeličiš'.... Neki naši stari bi možda upotrebili izraz- oguglaš (termin, dobrano pre pronalaska struje, a kamoli Google-ta).
A 'šale', da ne kažem viceve, koji mi padaju na pamet ne znam da li bi bilo pristojno i uviđavno ovde postavljati.
Evo ti malo (ne)zrelih stavova na zadatu temu:
[YOUTUBE]2dLiUG-EmD0[/YOUTUBE]
ili
[YOUTUBE]g-hE2yMRQbY[/YOUTUBE]
A da si kojim slučajem princ:
[YOUTUBE]ubzr_xb-KcE[/YOUTUBE]
U donjem levom ćošku obratiti pažnju na akronim imena albuma- pročitati samo prva slova!
Ili, sa nekih drugih, ali nama bliskih meridijana
[YOUTUBE]zoAYkBvd2_o[/YOUTUBE]
Ako ti nešto znači (mada sumnjam), držim ti fige, da što pre prođe!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
negde sam procitao : ljubav je bol , inace ne bismo znali da volimo ... nisi prva a ni poslednja koju je tresnulo djule ljubavi tj bola ... glavu gore i guraj napred, ko zna sta je iza ugla ...
Iza ugla-čeka nova kugla! :blum3: Vremenom naučiš da podneseš bol ljubavi, i svako sledeće "đule" će manje boleti! A biće ih... ;)

Član
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
165
Droga. Zavisnost. Otrov. Ali svi ga pijemo... Tesko ga je ostaviti, a ako ti je istrgnut iz sistema ocisti se, i pod hitno nabavi drugu jer bez ove hemikalije ne mozemo!

Član
Učlanjen(a)
28.05.2010
Poruka
89
Mit o pravoj ljubavi- najstariji i najžilaviji mit svih vremena...
Da li je ova priča istinita? U mom slučaju, bar što se reči ,,ljubav'' tiče svakako.
Ofc, bilo je failova, ali ljubav i pravu ljubav nikada nisam razlikovala, niti se trudila napravim distinkciju.
Svaka je jedinstvena i prava dok traje, a kada se ugasi nema ničeg što bih mogla definisati kao ,,laž'' :dance2:

Natrag