Probao sam moze da se uradi,ali treba da udjes u kontrol paneli nadjes komandu Language and region.Kada otvoris to izacice ti sledeci prozor sa komandama medju kojim je i keyboards i languages.udji u tu komandu i klikni change keyboards,otvorice ti se sledeci prozor i klikni na komandu "Add",opet sledi sledeci prozor sa jezicima.imas klizac i polako potrazi koji ti jezik odgovara,ima Srpski cirilica,pa u zagradi Bosna i Hercegovina,a isto i latinica klikni opet na taj jezik koji tebi odgovara i ispod opet ima keyboards klkni na to i izacice jezik koji hoces.Stikliraj ga i on ce se dodati spisku,Engleskog,Srpskog ili vec koje si koristio i pojavice se u task baru.Verovatno En,ako si njega koristio.Klikni na to EN i izacice prozorcic sa ovim jezikom koji si izabrao i stikliraj njega i on ce biti u task baru.Kada otvoris Microsoft Office,to jest onaj prvi post sto sam ti poslao otvori onaj za svedocanstva.Na svakom mozes da prepravis umesto ekavice na jekavicu i tako popunis formular.Ipak probaj prvo jedan prepravi i odstampaj i vidi kako ce da ispadne,ako bude u redu onda ubaci original i uradi.Ja se nadam da ce uspeti jer ja sam samo probao da prepravim formular.ali nisam odstampao.A sutra cu po podne i to probati,pa ti javljam kako je ispalo,Sada je malo kasno za to.
Sve je moglo da se popuni sem da se izmeni naslov:Srbije u Srpske.Ako se podudaraju formulari.kod tebe ce pisati"Srpske",a sve ostalo mozes da upises i da odstampas.Ako se ne podudaraju formulari onda neznam kako,jer sam pretrazio mnogo na googlu i nisam nasao.