Znas sta je to mrdojko, to ti je ipak klasican Trojanski konj. Uh dobra to bese istorija, cak sam i stripove citao o tome. Jos mi se miris od tih starih stripova vrzma kad se setim.
Znaci klasican trojanski konj je u pitanju, sam po sebi nista nece da ti uradi, ali salje signal svom programeru da je uspeo. Kad programer dobije signal, on dvoklikom uradi konekciju direktno na tvoj IP i udje ti u racunar.
Nema sta, odradi bas ono sto treba. Sad zavisi postoje i napredne automatske verzije koje putem tihog downloada skidaju dodatne, da ih nazovemo olaksavajuce alate. Ali je to to, mali konjic cije jahanje mnogo kosta, a tek kad on pocne da jase, ..to je merak gledati sa strane, sve pena izbiva
Trojan.Kryptik is a malicious computer infection known as a Trojan horse. Trojan.Kryptik can load at startup and recreate itself which makes it difficult to manually remove from the infected computer. Trojan.Kryptik can compromise the infected system by allowing a remote hacker to gain access without the users permission or knowledge. Trojan.Kryptik can also lead to the infection of other unknown malware parasites.