Procureo gotov 4.0.4 ROM za Samsung Galaxy S2

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Procureo gotov 4.0.4 ROM za Samsung Galaxy S2

Izvor:
Mondo.rs

Iako ne savetujemo da ga samostalno preuzimate i instalirate, ovo je sjajna vest, jer će vlasnici S2 uskoro dobiti zvanični Android 4.0.4 sa novim funkcijama.

v250772p0.jpg

Grupa “entuzijasta“ sa sajta SamMobile.com nekako se dočepala oficijelnog i potpuno gotovog Android 4.0.4 ROM-a za Samsung Galaxy S2 i objavila je nekoliko fotografija i video snimak. Video je odmah nakon objave “ukinut“ sa YouTube sajta, ali slike su preživele.

Imate jednu pred sobom, koja ne govori puno, ali možete da vidite da ovi likovi sa sajta gore, ipak govore istinu.
Što se novih funkcija tiče, lista istih nije izbačena, ali se već sada može čuti, mada ništa i dalje nije zvanično, da je kamera dobila opciju istovremenog snimanja i fotografisanja, brust mod i mod izbora najbolje slike (od više istovremeno napravljenih).

Ni u funkcionalnom smislu Android se nije previše promenio, ali je dobio unapređenu padajuću listu, sa više podešavanja i bržim opcijama za povezivanje, nalik onim koje imamo na Galaxy S3 uređaju.

Zvaničnu najavu Android ICS 4.0.4 ažuriranja za Samsung Galaxy S2 očekujemo u narednim nedeljama.

Član
Učlanjen(a)
08.06.2009
Poruka
54
Zdravo,
nadam se da će ovim ROM-om biti ispravljena greška u prethodnom, vezana za USB konekciju.
Naime, ko je uradio update na Icescream sandwich 4.0, izgubio je mogućnost povezivanja telefona preko USB-a sa PC-jem.
Jedina konekcija je ostala wireles.

Nadam se da je neko ovo video i da će prokomentarisati.
pozdrav, KUNTA

Član
Učlanjen(a)
02.05.2010
Poruka
1
Ja imam i meni radi!!!!!

Poslednja izmena od urednika:
Natrag