Problemi sa drajverima

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Ja bih samo preporucio recimo home premium, jer ultimate ima par stvari koje verovatno nece koristiti. Mogu se te stvari iskljuciti i pogasiti nepotrebni procesi ali nista ne fali ni home premium, od potrebnih stvari jedino preko update nece moci da odradi update jezika prikaza...

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.192
Ja bih samo preporucio recimo home premium, jer ultimate ima par stvari koje verovatno nece koristiti. Mogu se te stvari iskljuciti i pogasiti nepotrebni procesi ali nista ne fali ni home premium, od potrebnih stvari jedino preko update nece moci da odradi update jezika prikaza...

Ali postoji i za to rješenje....vistalizator

Kod:
http://www.froggie.sk/

Učlanjen(a)
06.06.2014
Poruka
186
Ehh da li bi mi netko mogao malo detaljnije napisat otprilike kako da oborim sistem, napravim particije i podignem ga. Na koje sitnice moram obratit paznju i gdje se grijesi? MIslim ponovo oborit sistem jer video nikakav a zvuka nemam, pola programa ne mogu instalirat? Hvala unaprijed

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Verovatno postoji neko uputstvo na forumu, ima uputstava na youtube takodje. Mislim da je problem sa time sto drajveri nisu instalirani posle instalacije, ili bar ne odgovarajuci :D

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.192
Natrag