Član
Učlanjen(a)
26.04.2013
Poruka
4
POzz svima. Kad ukljucim laptop pokrene se windows, pri ucitavalju windowsa pojavi se na sekundu plavi ekran ni ne stignem da procitam, pa ako neko zna nesta pomozite, samo da ne obaram sistem jer imam vazni stvari na njemu. Hvala unaprijed..

Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Ako imas windows 7 ili slican ubaci dvd i probaj recovery mode ili ponovo instalisati windows
crkao ram. koliko imas ram cipova?
Nije crkao ram da je nebi se iz biosa pokreno to moze biti jedino hard drive popravio sam jedan takav kvar isto se to desavalo i zamenio sam HD i resio problem ali care prvo proveri dali je softver u redu ako je u redu hardver je u pitanju (hard drive)

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
ram care, da je hdd stojao bi plavi ekran citavo vrijeme i mogao bi procitati kod i lakse identifikovati kvar

Član
Učlanjen(a)
24.10.2011
Poruka
336
I ja bih pokušao sa RAM-om. Ako imaš dva modula probaj da izvadiš jedan pa uključiš i vidiš šta se dešava. Ako je isto onda taj vratiš, a izvadiš onaj drugi. Mada, ja sam jednu sličnu situaciju posle silnih peripetija i testiranja rešio prostim resetovanjem BIOS-a. Može tu biti par stvari ali u dijagnostikovanju kvara valja krenuti od nečeg

Član
Učlanjen(a)
26.07.2012
Poruka
455
Ako na mobitelu imaš kameru snimi podizanje sistema i onda idi kadar po kadar dok ne dođeš do dela kada ti se pojavljuje plavi ekran pa ćeš videti šta piše!

pozz!

Član
Učlanjen(a)
17.12.2010
Poruka
222
instaliraj novi windows.to ti je greska koja se zove blue screen of death.
meni se desavalo nekad sam morao obarati sistem a nekad sam samo trebao izvaditi bios bateriju.
da li je ovakav blue screen

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
instaliraj novi windows.to ti je greska koja se zove blue screen of death.
meni se desavalo nekad sam morao obarati sistem a nekad sam samo trebao izvaditi bios bateriju.
da li je ovakav blue screen

raso ne lupaj, ima vise BSOD-a, sve zavisi koji problem je u pitanju, ako je hardverski kvar reinstalacija wina nece pomoci

Poslednja izmena od urednika:
Natrag