Problem

Učlanjen(a)
14.08.2011
Poruka
1
Noćas sam sa društvom blejao u obližnjem tržnom centru i došli smo na ideju da zapalimo neke plastične flaše na koje smo naišli...nije bilo nikakve štete, međutim, policija je došla i pokupila ostatke od flaša...zanima me, šta će tačno da preduzmu i ako provale nekoga od nas kako će nas kazniti ? hvala ;) (znam da je sve ovo bogaljski, al' sam se opasno skenj'o) :D

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Noćas sam sa društvom blejao u obližnjem tržnom centru i došli smo na ideju da zapalimo neke plastične flaše na koje smo naišli...nije bilo nikakve štete, međutim, policija je došla i pokupila ostatke od flaša...zanima me, šta će tačno da preduzmu i ako provale nekoga od nas kako će nas kazniti ? hvala ;) (znam da je sve ovo bogaljski, al' sam se opasno skenj'o) :D

Pošto ti niko nije zakucao na vrata do večeras znači da ne znaju ko je to učinio. Ne znam koliku ste lomaču napravili ali ako vas je neko i vidio te vas na kraju pronađu pošto ste vjerovatno maloljetni a prekršaj nije veliki jer nisu nastupile neke veće štetne posljedice, rebnuće vam roditelje sa 100-200 evrića a vi ćete dobiti koji vaspitni šamar što od čika policajaca, što od roditelja.

Flaše nisu za paljenje (bar dok ne dođe moment za Molotovljeve koktele).

Član
Učlanjen(a)
22.05.2010
Poruka
138
Klasika.Strpaće te u zatvor na doživotnu robiju:):)

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433

Nebitan lik? Verovatno si i za policiju nebitan! Mada, loženje vatre u tržnom centru jeste remećenje javnog reda. Ne znam kakve su kazne, ali ako huligani sa stadiona dobijaju po koju godinu zatvora tek, ne verujem da će nešto posebno s vama biti. A ovi Rusovi vaspitni šamari treba da vas nauče da vatru palite na livadi, u šumi - van grada.

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Nebitan lik? Verovatno si i za policiju nebitan! Mada, loženje vatre u tržnom centru jeste remećenje javnog reda. Ne znam kakve su kazne, ali ako huligani sa stadiona dobijaju po koju godinu zatvora tek, ne verujem da će nešto posebno s vama biti. A ovi Rusovi vaspitni šamari treba da vas nauče da vatru palite na livadi, u šumi - van grada.
Sad znamo tko je palio flaše. Ha HAAAAA.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kakva klošarska tema ccc..."došli smo na ideju da zapalimo neke plastične flaše na koje smo naišli"...umesto lepo da ih bace u kontejner za pet ambalažu :lol:

Natrag