Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
Kad sam pokusao da narezem jedan fajl preko Nera na DVD+R DL x8 sve je islo glatko.(to je bilo pre mesec dana)Sad sam pokusao da narezem jedan drugi fajl(ispravan)preko nera na isti takav cd i error.
Prvo ide sve lepo i na kraju kad bude 100% pise da je proces rezanja neuspesan zato sto se reze 8x.(Ja uopste nemam opcije za brzinu razanja)Probao sam jos jednom sa drugim DVD+R DL x8 ali opet ista stvar.

I jos jedno pitanje(da li ima neka sansa da spasem ova dva DVD+R DL,Da opet rezem na njih)
wacko2wacko2

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
mora biti opcija da namjestis brzinu rezanja, ako rezes preko nero expresa namjestas brzinu skroz ljevo na sredini prozeora ima jedna mala crna oznaka kad kliknes na nju prozor se rasiri i vidis opcije. nije mi jasno kako da spasis te diskove kad ti nisu dobro narezani , svaka naredna kopija nece biti u redu. i gdje nadje dvd pluseve hljeba ti. ja mislim da vise niko ne narezuje na tu vrstu dvd-a. ubuduce napisi koja je verzija nere da ti se moze fino objasniti jer razlika je imedju 6 , 7, 8 , devetku nespominjem jer je truba i 10

Član
Učlanjen(a)
16.08.2010
Poruka
146
mora biti opcija da namjestis brzinu rezanja, ako rezes preko nero expresa namjestas brzinu skroz ljevo na sredini prozeora ima jedna mala crna oznaka kad kliknes na nju prozor se rasiri i vidis opcije. nije mi jasno kako da spasis te diskove kad ti nisu dobro narezani , svaka naredna kopija nece biti u redu. i gdje nadje dvd pluseve hljeba ti. ja mislim da vise niko ne narezuje na tu vrstu dvd-a. ubuduce napisi koja je verzija nere da ti se moze fino objasniti jer razlika je imedju 6 , 7, 8 , devetku nespominjem jer je truba i 10

Slažem se sa takođe sa ovim razlike su ogromne zato nam navedi koja je verzija i ubuduće kad kupuješ uvek kupuj -R nikad +

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
Hvala vam,zaboravio sam da napisem koja je verzija.Nero 10
Sigurno je problem do diskova(DVD+R DL) jer sam sad kupio jedan DVD-R DL i sve radi odlicno.Hvala jos jednom!

Poslednja izmena:
Natrag