da li zvucnici nekada prekidaju ili uvijek rade pa cak i kad ih ne mozes podesavati?
Zvučnici uvijek rade bez ikakvih problema samo što ne mogu uključiti ove dvije opcije koje sam naveo.
Nekad ih mogu uključiti nekad ne kako je program raspoložen hehe ali više je NE.
Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
cini mi se da win nevidi te zvucnike kao 2.1 nego kao obican stereo ili 2.0. pogledaj u opcijama spikersa kako je namjesteno. ako je pogresno i ima opcija 2.1 namjesti. nekako mi je to logicno
Windows prepoznaje zvučnike-
Sve zavisi od programa koji koristiš, verovatno. ako je nešto predviđeno za takav rad dobićeš te opcije, ako nije nećeš. Ako program poseduje podršku za creativeov sistem zvučnika radiće ti sve navedene komande. meni je to jedino logično. moj drug ima creativeov set, kartica+zvučnici i iz iskustva znam,imali smo dosta takvih začkoljica. tu, u suštini nemaš surround set zvučnika 5.1 / 7.1, znači jedino je moguća njihova emulacija kroz program koji pusta zvuk/video.
Koristim orginal program koji je došao uz njih.
Dodato posle 18 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Zvučnici imaju SRS TruSurround HD opciju iako su 2.1 sustav tj.oni reproduciraju virtualni surround.
U programu mogu podešavati bass.treble i volume a center i surround su Off i ne mogu ih uključiti ono tamniji su oni kružići od ostalih kako se i vidi na slici.
Možda je needzha upravu zavisi koju aplikaciju koristiš.
Meni su jednom te opcije radile na Winamp prilikom slušanja muzike i jednom na Gomplayer kod gledanja filma ali poslije ih opet nisam mogao uključiti kod gledanja istog filma a ni u winamp.