Član
Učlanjen(a)
06.09.2010
Poruka
62
e ovako imam problem, svaki put kad udjem u bilo koju igru nakon minut, dva pocne da mi zakucava i onda mi pocrni ekran pa moram da restartujem komp....zasto mi se to desava da li mi neko moze pomoci????

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Šta ti je to zakucava misliš smrzne se slika ili trza igrica.Moguće da imaš problem sa RAM-om a možda i sa grafuljom.Jesi probao instalirati nove drivere i catalyste za grafičku ?

Ako nisi prije imao takih problema probaj sa instalacijom novih drivera.

Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
228
Otvori računar i očisti prašinu, verovatno ti neka komponenta pregreva, zato zakucava.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2010
Poruka
62
pa ovako graficku sam skoro kupio tako da neverujem da je problem sa njom, a pod problem sa ramom el mislis da je nedovoljno rama ili da mi se pokvario?????

Pa bilo koju igricu da igram to mi se desava igram half-life 2, Heros V i WOW a konfiguraci ja mi je: 1,5gb ram, graficka Radeon HD 3450 sa 512mb rama, a procesor 1,75GHz...ali ja sam pre te igre igrao bez problema ali sad je pocelo da me zeza :D

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
930
koju si graficku ima pre toga, ako si imao nvidiju onda je verovatno do toga, otvori kuciste i pogledaj da ti se procesor nije napuni prasine pa se previse greje

Član
Učlanjen(a)
06.09.2010
Poruka
62
da imao sam nvidiu i sta da radim misim kako to sad da popravim?

Član
Učlanjen(a)
29.11.2009
Poruka
163
meni se to desavalo kada otvorio sam kuciste video sam da je hladnjak procesora pun prasine i zbog toga nije imao dobro hladjenje - pregrevao se proveri da nije isto to

Natrag