problem za android igricama

Član
Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
10
Imam problem sa pojedinim igricama npr Penguin 2,GrandPrix live, Need for Speed ​​™ Most Wanted kada instaliram igricu i pokrenem uvod baz problema odradi ali kad dodje do starta igrice onda ekran zacrni i posle odredjenog vremena izadje iz igrice.Da li je potrebno instalirati jos neki dodatni program.Imam instaliran Android™ 4.0 (Kupljen je sa tom instalaciom)
 
Član
Učlanjen(a)
30.04.2012
Poruka
17
definitivno je razlog ovo sto mede 123 kaze, imao sam slicna iskustva s nekim igrama. telefon jednostavno nema odgovarajuce performanse.
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
4
Imam problem, kad udjem u Assassin's creed i krenem da igram slika je bela(vide se samo senke) i posle nekog vremena izadje iz igrice..
Mob je Sony xperia neo L.. Da li treba da instaliram neki program ili da promenim nesto u podesavanjima???
 
Učlanjen(a)
10.04.2010
Poruka
291
Isti razlog kao i kod kolege prvog posta. Ili kupi "jači" telefon ili zaobidji zahtevne igre.
 
Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
446
Ja se ne igram na telefonu, ali cuo sam da se javljaju problemi usled neodgovarajuce rezolucije telefona. Odnosno, konkretna igra je pravljena za tu i tu rezoluciju, a telefon ima neku trecu i zato nece da rade. Nema veze sto je telefon sposoban da izgura. E, sad, postoji i resenje, edituje se neki fajl gde je upisana rezolucija u igri, napises svoju rezoluciju i to je otprilike sve, igra onda radi. Probaj na nekom forumu bas za Adroida, recimo xda ili android Srbija, potrazi malo, pitaj...
 
Natrag
Top