Problem win 7 i 5.1 zvučnog sistema

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
21
U win 7 5.1 surround sistem nikako ne radi. Da li je neko MOŽDA rešio taj problem na BILO KOJI NAČIN??

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Moj sestic ima W7 i 5.1 pitacu ga....pa ti javim....

Verovatno knjava....znaces sutra...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Ako ti zvucnici sami ne razvode zvuk na 5.1, instaliraj Realtek, udji u program i pod opcijom speakers idi na padajuci meni i pod speaker configuration i izaberi 5.1. Samo, ako zelis da ti se zvuk cuje preko celog sistema, moraces da pustas fajlove koji podrzavaju 5.1 zvuk- muziku, filmove i igrice.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Jesi li ga pitao??

Ebi ga ...ja ...zaboravio.........opet....knjava.... " Boga mu poljubim "........:dntknw:

Evo .....obecavam ti....sutra ga pitam....pa ti javim na..PP :yea:

Usput.....imas ovde na forumu postavljeno u > Sistemskim alatima ...naj svezije kodeke za W7......yes3

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
za koji ce ti sistem 5.1 . nijedan film koji skines nije 5.1 ,ako nije original ili ako neko nije ripao direktno sa originala ,takva stvar je i sa muzikom i sa igricama. i jos da te upitam imas li slucajno subwolfer i pet zvucnika nakacenih na komp , ako nemas nemoj postavljati besmislena pitanja i odmah udarati po sedmici.

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
ako hoces da ti svi zvucnici pustaju muziku mozes da koristis aimp2 ili win media player,a za sve ostalo odes u relateku u device advanced settings u gornjem desnom uglu si imas separate all input jacks as independent input devices,to bi trebalo da radi. ako ne eksperimentisi malo. ;)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
21
za koji ce ti sistem 5.1 . nijedan film koji skines nije 5.1 ,ako nije original ili ako neko nije ripao direktno sa originala ,takva stvar je i sa muzikom i sa igricama. i jos da te upitam imas li slucajno subwolfer i pet zvucnika nakacenih na komp , ako nemas nemoj postavljati besmislena pitanja i odmah udarati po sedmici.

Imam logitech g-51, znači vufer iz kog izlaze zvučnici a do njega dolaze tri džeka, to je šest kanala koji bez problema rade na xp-u, sve što pustim je na šest kanala, hvala svima na savetima stvarno, ali ni riltek ne pomaže, remeti se konfig. jer w7 za svaki program sa zvukom otvara novi vejv i moram ponovo da konfigurišem džekove i kanale , čini mi se da ne postoji rešenje za ovo, zato pitam da li neko ima ima 5.1 na w7 da radi bez problema

Natrag