Problem usb Kingston 4gb..imali resenja?

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Kocnicu nema skinuo sam ovo gore sto si reko..i dalje nista...posle formatiranja..

Prilozi

• Screenshot_11.jpg
    Screenshot_11.jpg
    115,3 KB · Pregleda: 8
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Brate mili pa sta moze da bude odi u properties pa proveri kolko u stvari ima slobodno mesto na tu flesku,jel pise nesto,pogledaj da nije neki skriveni fajl zauzeo prostor il sta vec.Propusti je kroz antivirus da vidimo sta ce kaze.

Ima jos nesto da probas sto sam naso ,al moras da cackas po registar,neznam kako se snalazis sa engleski,a jos ako neznas da radis sa registar onda ne pipaj.
Ako ga nema taj kljuc mora ga ti dodas i da upises vrednost,da bi ti dalo ovlascenje da pristupis flesci,znaci ne pipaj ako nisi vest.

1. Open Registry Editor by typing regedit in Run dialog.

2. Navigate to the key HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\

3. Find a sub key inside it named “StorageDevicePolicies”. If it does not exist there then we need to make it. Right click on “Control” key -> New -> Key. Name it “StorageDevicePolicies” without quotes.

4. Now right click on this newly created key and then click New -> DWORD value and name it as “WriteProtect”.

5. Modify this key and give it a value 1.

6. Click OK, and remember to restart the PC.
Now no more data can be transferred to the drive but to start using the drive again just give the “WriteProtect” key a value of 0 instead of 1 and restart the PC.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Nije problem za flesku cu bacim nego me zanima resenje..problema..evo slike...antivirus nista ne izbacuje..nemam neki antivirus jaci to mu je sto mu je avg 2014..

Prilozi

• Screenshot_12.jpg
    Screenshot_12.jpg
    47 KB · Pregleda: 14
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Probaj ovo gore sto sam napisao pronadji u registar onaj kljuc i upisi vrednost,ako ga nema ti ga dodaj i upisi vrednost.Ako neznas kako nemoj da bacas flesku vec pitaj nekog prijatelja da ti ovo odradi.

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Hvala na pomoci Bazlik ..isto stanje sve...

Prilozi

• Screenshot_16.jpg
    Screenshot_16.jpg
    84,8 KB · Pregleda: 10
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Hej ovo ako hoces probaj iz stosa postoji jedan mali program zove se Unlocker on sluzi za nasilno otkljucavanje programa i njegovo eventualno brisanje u slucaju kad je program zauset od nekog drugog procesa u kompu.Kad ga instaliras pretisni desno dugme na flesku pa onda unlock da vidimo dal fleska mozda nije zauzeta od nekog drugog procesa i zato ne dozvoljava pristup.Inace taj program ce verovatno da ti koristi u buducnosti iz nekog razloga.

P.S. A ono kad si podesavao u registar jel si restartovao racunar posle?

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.408
Sa ovim programom najbolje se rjese stvari formatira se isprave greske na usb dovede u prvobitno staneje i sve ok.Do sada meni je uvjek odradio posao.
HP USB Disk Storage Format Tool v2.06
Torent link
Kod:
https://kickass.to/hp-usb-disk-storage-format-tool-v2-06-format-usb-in-ntfs-t2858252.html

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Hej ovo ako hoces probaj iz stosa postoji jedan mali program zove se Unlocker on sluzi za nasilno otkljucavanje programa i njegovo eventualno brisanje u slucaju kad je program zauset od nekog drugog procesa u kompu.Kad ga instaliras pretisni desno dugme na flesku pa onda unlock da vidimo dal fleska mozda nije zauzeta od nekog drugog procesa i zato ne dozvoljava pristup.Inace taj program ce verovatno da ti koristi u buducnosti iz nekog razloga.

P.S. A ono kad si podesavao u registar jel si restartovao racunar posle?
jesam...

i probao sam sa unlockerom koristim taj program odavno dobra stvarcica...

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Pa te sitne stvarcice dusu cuvaju,a jel imas i onaj Trial reset,ranije je bio popularan,mada se sad skidaju celi programi pa nema potrebe za ovim.Ah kako sam se zeznuo sad u subotu na buvljaku za jednu wifi karticu sa sve antenom,jedan je ispred mene kupi za 500 din.Nisam video onako sto kartica i atena se spajaju na tri mesta,pa je cak i drajvere na disku imala,jos se jedem.Bas me kopka koliki li je domet ono cudo imalo.Sad nemam volju ni ovo da pisem.

Natrag