Problem sa zvucnicima ,pomoc !!!

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Kupio sam zvucnike Blueberry SW-M30 2.1 sistem ,e sad ,povezao sam sve kablove kako treba ,a problem je u tome sto radi samo jedan zvucnik i vufer ,drugi zvucnik se ne cuje ..... Problem nije do zvucnika , nego najverovatnije u sistemu ,posto u control panelu nemam podesavanja za 2.1 sistem,nego samo za Obicna dva zvucnika,5.1 , 7.1 ..... Sta da radim ljudi ,jel treba neki drajver da se instalira da bi proradio i drugi zvucnik , pomoc sto pre !!!

Dodato posle 13 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

A kada im zamenim mesta na vuferu , onda ovaj drugi sto je radio ne radi ,a ovaj sto nije on radi o_O .....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poruka
13
Zdravo Aleksandar P. I ja imam Blueberry SW-M27 2.1 zvucnike , 2.1 znaci Wufer i dva zvucnika !!!
Kod mene sve sljaka EKSTRA i podesio sam sound na malom zvucniku kod sata !!!
Ides desni klik na taj mali zvucnik sivi pa Adjust Audio properties,Pa u Speker Settings na Advanced u donjem desnom uglu i izaberi Desktop stereo Speakers, trebalo bi sve da radi kao SVAJCARAC !!! ;)
Naravno ovo sam ti objasnio na Xp Siistemu !!! Pozzz !!! :D

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
aa oke,hvala ,to me je zanimalo .... Sve mi je to namesteno tako ,znaci do ulaza je na vuferu .... strasno !!! Na desnom ulazu na vuferu gde se ubacuju zvucnici , probao sam oba zvunika i oba rade ,ali kad probam da ih ubacim na levi ulaz na vuferu ne radi ni jedan zvucnik .... Dal je moguce da su mi prodali pokvaren Vufer ??? Pa stv nmg da verujem

Član
Učlanjen(a)
23.07.2009
Poruka
12
Pozdrav

Kupio sam zvucnike Blueberry SW-M30 2.1 sistem ,e sad ,povezao sam sve kablove kako treba ,a problem je u tome sto radi samo jedan zvucnik i vufer ,drugi zvucnik se ne cuje ..... Problem nije do zvucnika , nego najverovatnije u sistemu ,posto u control panelu nemam podesavanja za 2.1 sistem,nego samo za Obicna dva zvucnika,5.1 , 7.1 ..... Sta da radim ljudi ,jel treba neki drajver da se instalira da bi proradio i drugi zvucnik , pomoc sto pre !!!

Imam isti problem.Kupio sam ih danas i jedan zvucnik radi,drugi ne radi i Wufer takodje ne radi.Kada zamenim onda ovaj radi a drugi ne radi.Kako da resim,da li je kvar ??
Aleksandre kako si ti resio svoj problem ??

Natrag