Problem sa XBMC u Windows 8.1

Član
Učlanjen(a)
17.06.2009
Poruka
174
Pozdrav
Moram da vam se požalim,SSSR mi je preko Team Viewerda pokušao da pomogne nije uspeo_Onda sa ja sam na novo skinutu verziju 12.1 za 8x32 sve kako mi je on reko i pokazo tim redom sam išao.
prvo očistio disk sve
1.instalirao xbmc 8.1 skinutog sa sajta xbmc-12.1.exe
2. postavio prevod
3. instalirao pvr.iptvsimple.1.6.1.win32.zip
4. instalirao 1channel-repository.bstrdsmkr-0.0.3.zip
odmah javio EROR skript
5. instalirao icefilms-repository.googlecode.anarchintosh-projects.1.0.1.zip
opet javio EROR skript i neda da ga podesim
Tako da sam pop......na sve to.
Da još sam u požarnom zidu nastavio na javno.
Neznam koliko sam ga puta brisao pa podizao.
Neznam šta nisam sve isprobao, uvek isto mi kaže.
Evo i moje konfiguracije,kako mi javi odmah po instalaciji.1.jpg2.jpg3.jpg

Učlanjen(a)
03.06.2012
Poruka
123
Nikako ne mogu da isnstaliram ovaj iptv. moze neko preko team viewera da mi pomogne?

Član
Učlanjen(a)
17.06.2009
Poruka
174
Pozdrav opet ja sa istim problemom nisam ga uspeo rešiti ni posle 10-ak instalacij-deinstalacija.
screenshot000.jpgscreenshot001.jpgscreenshot002.jpgscreenshot003.jpgscreenshot004.jpg

Tako je na svim Adonima,bili oni za video ili progra,muziku,samo mi Live TV radi koliko toliko normalno.

Član
Učlanjen(a)
17.06.2009
Poruka
174
Evo opet ja (dosada) ponovo sam instaliro sveže XBMC, Boki71 je pokušao preko Team viwera, zataklo se.Ja sam na novo očistio disk, posle deinstalacije,zagnao CClenera,RegClen Pro, JetClen,Prošao očistio disk.
Instalirao XBMC uapešna kao dosad
Po savetu Boki71 Instalirao Super Repro.sa njega instalacijom zip datoteke instalirao 1Canal i IcFilms.
Na Novo startovao XBMC,1Canal EROR skript, IcFilms EROR skript. nisam ništa više radio odmah sam došao na forum.
Dali neko zna odgovor na ove moje patnje sa XBMC-om.
Prihvatam svaki dobronamerni savet,nemojte se smejati mojim mukama.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Evo opet ja (dosada) ponovo sam instaliro sveže XBMC, Boki71 je pokušao preko Team viwera, zataklo se.Ja sam na novo očistio disk, posle deinstalacije,zagnao CClenera,RegClen Pro, JetClen,Prošao očistio disk.
Po savetu Boki71 Instalirao Super Repro.sa njega instalacijom zip datoteke instalirao 1Canal i IcFilms.
Na Novo startovao XBMC,1Canal EROR skript, IcFilms EROR skript. nisam ništa više radio odmah sam došao na forum.

Ok........sa takvim problemom se nisam nikada susretao da na svezoj instalaciji javlja gresku na sve i svasta.....U principu dobijas poruku o gresci koja brzo nestane a zatim i info da je adon instaliran......i svaki adon tako u krug....nije do fusiona jer smo isprobali isti addon sa vise repa....
Adon jeste instaliran ali sa greskom i zato ne funkcionise...Procito sam pre godinu dve negde o tom problemu i koliko se secam resenje je sledece,pa pokusaj nista ne gubis........Instaliraj taj XBMC na C:\XBMC a zatim downloaduj portabl verziju tog 12.2 i startuj je i isprobaj, i mislim da ce se resiti problem cim je u plugin.chahe ....

Učlanjen(a)
21.12.2012
Poruka
420
Mnogi bi već odavno odustali,uporan si nema šta !!!
Pošto više niko ne zna na kojem si operativnom sistemu,koja verzija xbmc,probaj da skineš log fajl iz xbmc i postavi ga negde u pastebin pa daj adresu gde si ga uploadovao ovde na forumu (izbriši ako imaš neke poverljive stvari u logu).
Jedino ne znam da li si probao compatibiliti mod (desni klik na xbmc.exe pa ga pokreni u xp ili nesto slično)
Pa posle pokušaj da instaliraš problematične add-one.
Probaj i portabl verziju xbmc ima je negde među ovih 69 strana (TURSKA VERZIJA).
Isprobaj i live verziju-bootabilnu možda nešto prođe tvoj "gordijev čvor"
Kod:
[url=http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B8%D1%98%D0%B5%D0%B2_%D1%87%D0%B2%D0%BE%D1%80]Гордијев чвор — Википедија[/url]

Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
42
Sto kaze Boki zaista cudan problem,Covek ima Windows 8 i tacno radi kako treba,skine sa zvanicnog sajta xbmc i krene,sve deluje OK prilikom instalacije medjutim kada dodje do dela da radi na njemu pocne Error zezanje. Mislim da definitivno nije problem u softweru nego je 100% resenje u firewall-u ili njegovom internetu. Nemoguce je da svima prolazi uredno sve (bar ono osnovno) na svim Windows verzijama samo njemu na njegovoj Windows 8, ne prolazi

Natrag