Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Zastitio sam par foldera preko winrar programa,postavio sifru,ali posle reinstalacije sistema nece da ih otvori. Ne nudi mi ni unos sifre,vec samo izbacuje gresku ``access is denied``. Moze li mi neko pomoci kako da resim problem?
Ne pomaze. Izbaci da je zavrsio ( done) ali i dve greske 1. cannot open, 2. access is denied. Takodje ne mogu da prebacim arhivu,niti da je kopiram ili izbrisem (Make sure the disk is not full or write-protected). Nemam nikakvu ideju. Probao sam i preko 7-zip programa,isto.
eh da je samo jedan fajl,vec 6, kolekcija od nekih 10gb. :-( Takodje sam primetio kada udjem na properties arhive,zatim advanced,cekirano mi je encrypt contents to secure date,i na detaljima je sertifikat administratora prethodne verzije windowsa. Kad bih to mogao nekako da obrisem ili,da dodam sadasnjeg administratora,ali mi ne dozvoljava izmenu.
Probaj na nekom drugom kompu,ako na tom drugom bude radilo onda je problem do winrara ili windowsa(ali sumnjam)
Fajlovi su verovatno osteceni prilikom formatiranja,sledeci put kada budes instalirao OS vazne podatke OBAVEZNO narezi na CD ili ubaci na Flesyes3