Slažem se i ja sa ovim ali je već korišćen driver sa sajta proizvođača i nije radio laptop kako treba, pa sam ponudio identično rješenje kao i jolemisa, samo sam ja postavio direkt link za driver. Driverscape je 100% provjeren sajt i preporučen je za slučajeve poput ovoga ili kad uopšte nije oficijelno podržan driver za neku verziju OS-a. Ja sam imao problem sa TP Link na Windows 8.1, bukvalno je oficijelni driver obarao sistem ali bukvalno obarao, pa sam na Driverscape našao drugi Kasnije je TP Link uradio driver za Windows 8.1 i uputio izvinjenje korisnicima Windows 8.1 OS-a. U svakom slučaju - prvo potražiti driver na oficijelnom sajtu, sajtu proizvođača, a ovo za slučaj nužde.U pravu ste, drajveri sa sajta proizvodjaca su uvek najbolje resenje.
Ako drajver vec postoji na sajtu prozivodjaca, onda je to ipak bolje resenje, jer dosta prozivodjaca za OEM hardware, za third party kompanije, ima malo izmenjene drajvere, pa to recimo moze i biti uzrok blue screen-a, jer kod nas se uvek ide precicama pa se koriste razni alati za nalazenje drajvera, driver pack-ovi i slicno...