problem sa wiereless-om

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
veruj mi 100% iskljuci modem a ruter ostane ukljucen i zato ne mozes na net. ;)

Učlanjen(a)
15.04.2010
Poruka
341
Zato mu s Angry IP..Hakuj modem da ne može ni on na net...:crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot:

Član
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poruka
13
Imam problem vec par dana ne mogu da otvaram stranice u pretrazivacu (sa DIAL UP-om moze) a mogu da igram online igre. Treba malo vise vremena da se konektuje na server ali se uglavnom konektuje i ping je malo veci nego uobicajeno. Zvao sam provajdera i rekli su mi da je signal dobar i da mi verovatno nesto blokira konekciju neki virus ili program. Skenirao sam ali nisam nasao nikakav virus zna li neko u cemu bi mogao biti problem.

RESENO

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Jesi li mozda razmisljao da im das neku kintu......mozda bi dobio bolji pristup.....

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
nisi naveo jeli ti vanjska ili unutrasnja antena za wirelles ili nesto drugo npr. adsl. meni se dogodilo isto i dobijao isti odgovor. cak reinstalirao sistem da vidim da nije do njega. ovako sam ja njima rekao.
signal koji vi meni saljete je dobar do antene al nije od antene do kompjutera. dodjite i pogledajte to je vasa oprema i servisirajte. problem je bio sto se vanjska antena pomjerila. kad su je namjestili kako treba sve je proradilo kako treba. nemoj im platiti odmah ce te iskljuciti , a kad treba rijesiti kvar nigdje ih nema.

Član
Učlanjen(a)
28.06.2009
Poruka
41
Imam problem vec par dana ne mogu da otvaram stranice u pretrazivacu (sa DIAL UP-om moze) a mogu da igram online igre. Treba malo vise vremena da se konektuje na server ali se uglavnom konektuje i ping je malo veci nego uobicajeno. Zvao sam provajdera i rekli su mi da je signal dobar i da mi verovatno nesto blokira konekciju neki virus ili program. Skenirao sam ali nisam nasao nikakav virus zna li neko u cemu bi mogao biti problem.

Koji antivirus koristis? Jer ima nekih koji blokiraju portove za izlaz na internet, ako neznas da ga podesis.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
57
pozdrav narode,
s obzirom da su problemi sa bezicnim netom uvek aktuelni, imam i ja mali slager pitanja na pomenutu oblast. naime, zivim u selu, imam bezicni net, koji dobijam od provajdera iz paracina. da bi obezbedili stabilan protok neta za selo, provajder je kod mene postavio racunar- server i ima nas 8 konzumenata. ja konkretno dobijam net preko lan karte i utp kabla. kabal ide u svicer i od njega u dva racunara. kada se os podigne racunari se automatski loguju ( jedan je os win 7, a jedan xp ). pre par dana provajder postavio novi server u paracinu, uveo pppoe konekciju i ne da mi logovanje oba racunara u isto vreme. nemaju nameru da mi predhodno stanje omoguce softverski, vec se vode nacelom - jedan nalog, jedna konekcija. dobro, nije smak sveta, kupicu ruter pa ce on da dodeljuje ip adrese racunarima i resen problem, doduse, iz dzepa 30 evra. ali, desava se jedna cudna stvar, veoma cesto racunar prodje konekciju, ali nema neta. ili, ne moze da se loguje, prijavljuje errore tipa 629, 691,678, ili net radi i onda se izgubi na minut i tako sto puta na dan... da li neko ima neka iskustva, mozda cak i gora da me utesi ?

Član
Učlanjen(a)
16.03.2010
Poruka
542
ako imaju slab link tj.mali protok a puno korisnika desi se da je link u panju tj nemoze da propusti sve to sto korisnici traze onda tu najebu korisnici,ako ti se to desava npr. od 4-10 uvece to je to i to je sasvim normalno kod bezicnog neta :)

Natrag