VIP
- Učlanjen(a)
- 23.10.2012
- Poruka
- 1.771
Ma nema to veze. Postoji gomila ali ogromna gomila kineskih nazovi fleš drajvova koji su težak fejk. Koriste zaostale zalihe praistorijskih modela kojima nakaleme firmver ili uflešuju lažan info o kapacitetu. Tipa fleška je 2GB bukvalno a oni setuju da pokazuje 64 u boljem slučaju, Ili one od 16GB da se identifikuju kao terabajtElem imam i ja neki usb od kineza koji je lipso da se tako izrazim.
Mislim da sam ga prepunio ili nešto slično pri tom je verovatno usb lažno prikazivao veći kapacitet. Ne znam uglavnom sad ga komp *vidi ali je kao nedostupan.
I ne može da se formatizuje. ...
Masovno ih prodaju na alieskpresu isl sajtovima za sitnu kintu, pa ko se upeca ... da je vraćaš i reklamiraš ne vredi, a njima svaki evrić znači.
Pisano je već o tome, postoji zasebna tema, ako uspem da je nađem linkovaću je.
Edit:
Našao, zapravo je bila diskusija o SSD-u, ali isti princip, jer im je memorija ista kao kod fleševa od koji su pomenute prevare i potekle
SSD stvarni kapacitet
Pozdrav Kupio sam eksterni SSD (tako bar pise), kineski od - pazi sad 20 TB. Nesto sam materijala i pohranio i citko je i upotrebljivo. Nakon par dna i GB materijala desio se problem. Kopiranje ide i dalje, ali cim se disk odjavi i drugi dan ponovo usteka u kompjuter taj materijl jucer prebacen...
serbianforum.org
Poslednja izmena: