Problem sa USB-om

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
11
Imam problem sa USB-om na laptopu, reinstalirao sam OS ali opet ne radi.
Sta da mu radim?sorry

Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
156
Za pocetak reci koji laptop je u pitanju, koji OS, broj cipela itd :)

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
11
Ovako, u pitanju je Fujitsu Siemens Amilo Li 1718 i OS Vista, a comp je star 2 godine.

Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
156
Sto ne probas reinstall drajvere, u device manager idi skroz dole na usb controlers, stikliras onaj plus i pogledaj da li ima uzvicnik ili neka ikona pored njih, ako pak nema, svejedno idi na unistall, i tvoj komp bi trebao da ocita ponovo i instalira...ajde javi sta si uradio, imam i drugu soluciju sto sam cackao po netu ako ova ne radi...

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
11
Vazi, probaću tako pa javljam. Nije mi radio net par dana! :-(

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
11
Sto ne probas reinstall drajvere, u device manager idi skroz dole na usb controlers, stikliras onaj plus i pogledaj da li ima uzvicnik ili neka ikona pored njih, ako pak nema, svejedno idi na unistall, i tvoj komp bi trebao da ocita ponovo i instalira...ajde javi sta si uradio, imam i drugu soluciju sto sam cackao po netu ako ova ne radi...
Probao sam i dalje ne radi, koja je druga solucija?

Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
156
Kucaj msconfig u start/run, zatim idi u services, otkvachi plug and play i klikni ok, zatim chekiraj isto to, ok, pa restartuj komp, vidi dal ce pomoci...
Kad ti se javio taj problem, otkad imas rachunar ili od nedavno ? Da li ti radi WiFi ?

Natrag