problem sa temom

Član
Učlanjen(a)
04.06.2010
Poruka
13
transparent xp(aero )

pozz imam jedno pitanje za ....evo mucim se 7 dana nmg da napravim aero xp odnosno da mi xp bude transparentan...e sad da li treba tema ili se pomocu windows blinds to radi msm da sam procitao u da treba tema pa ako bi mogao neko da mi da temu i objasni kako da ubacim posto kod mene nece ono kad ubacis u c\windows\resources\themes .... nece da ocita temu...nadam se odgovoru....unapred hvala :)
P.S. ako nznate za ubacivanje bar mi dajte temu ili sta vec treba za transparentan xp pozz :D...

Član
Učlanjen(a)
04.06.2010
Poruka
13
imam problem sa temom...kada je ubacim u winows blinds i postavim je sve mi je transparentno i ok posto je to aero tema za xp samo ovo nece da bude aero... nzm da nije zato sto nisam ubacio patch u windows blinds pa je trial verzija...evo slika :

Član
Učlanjen(a)
15.12.2009
Poruka
125
Moja preporuka ti je da se klonis tema... I ja sam jednom ubacio neku temu koja mi je zeznula shell32 u sistemu pa sam imao teske muke sve da ponovo dovedem u normalu.

Moja topla preporuka, kloni se tema!

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
04.06.2010
Poruka
13
ma ja zbog njih ove nedelje sam dizao 10 puta sistem odnosno zbog win blindsa posto nemam placenu verziju pa ako neko ime naka mi postavi pozz...

Natrag