- Učlanjen(a)
- 12.10.2013
- Poruka
- 8
Pre nekoliko dana moji roditelji kupili su televizor Sony KDL 48WD650BAEP. Problem je nastao posle prvog paljenja televizora, tj. odma nakon pretrazivanja digitalnih programa, gde ih je pronasao oko 160, ali od tih 160 prikazao je samo 15-ak programa. Posle nekoliko minuta i tih 15-ak je nestalo. U listi programa pise da ih ima, tj. navedeni su svi ali ih jednostavno ne prikazuje. Kada izaberete bilo koji program, slika je crna i u uglu pise koji je program i broj programa. Ponovo kada sam odradio pretrazivanje, opet ih je pronasao oko 160 ali ovaj put nije prikazao ni onih 15-ak sto je prvi put prikazao barem na kratko. Ponovio sam pretrazivanje nekoliko puta bezuspesno. Ista je prica i za analognu tv. E sad, prodavac nam je rekao da TV u sebi ima tjuner i da mu nije potreban. Isto pise i u specifikacijama, da ima DVB-T/C tjuner tako da pretpostavljam da to nije problem? U pitanju je kablovska televizija i da napomenem da su svi kablovi novi i ispravni. Ako neko moze da mi pomogne bio bih veoma zahvalan. Bilo kakva pomoc je dobro dosla. Prvi put postavljam temu tako da se izvinjavam ako sam nesto pogresio oko postavljanja iste.