Problem sa skype na Win 8.1

Član
Učlanjen(a)
14.01.2010
Poruka
1
Imam problem jer kad razgovaram samo se vidi crna slika i mene vidi i cuje na cameri onaj s kim razgovaram to je za deskotop verziju . a na ovoj verziji sto dolazi uz win 8.1 sistem ja vidim i cujem onog ko mene pozove dok on mene ne vidi . Na win 7 nisam imao taj problem. Da li je to microsoft nesto ogranicio , uglavnom pratio sam istu ovu temu na forumima pa nigdje jos nisam nasao neko rjesenje

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Probaj skini Skype 5.0 i instalisi i mislim da ces resiti problem.Ovi noviji programi imaju problemasa Win.8.1,samo na 5-ci nemas srpski jezik,ali radi dobro.kod mene je instalisan i radi bez problema.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Imam problem jer kad razgovaram samo se vidi crna slika i mene vidi i cuje na cameri onaj s kim razgovaram to je za deskotop verziju . a na ovoj verziji sto dolazi uz win 8.1 sistem ja vidim i cujem onog ko mene pozove dok on mene ne vidi . Na win 7 nisam imao taj problem. Da li je to microsoft nesto ogranicio , uglavnom pratio sam istu ovu temu na forumima pa nigdje jos nisam nasao neko rjesenje

Jel` to laptop ili desktop, napisi model?
Ako je posebno kamera koji je model?
Podsavanjima u Skype aplikaciji iz start menu-ija mozes pristupiti:
Skype settings.jpg
Skype sett 2.jpg

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Ja sam imao Win.8.1 Preview i imao sam te robleme sa Skypom i to sam resio sa instalacijom starije verzije skypa.Sada imam Win.8.1 Pro i skinuo sam najnoviju verziju Skypa,samo sto sam naglasio da je za Win.8.1 Pro 64 bit i instalisao ga i radi besprekorno.Probaj skini skype sa nekog drugog sajta,mozda ce pomoci,pod uslovom sto kaze nikolajub,da nije problem sa kamerom.

Natrag