problem sa serverima

Član
Učlanjen(a)
11.01.2013
Poruka
4
Ljudi pomagajte! Sve sto ima veze sa serverima ne radi... Kad ukljucim Counter Strike i kad hocu da igram preko neta pise "Server is not responding". Takodje ne mogu da igram ni Slagalicu (Ne mozete se povezati sa Slagalica serverom). A sve je pocelo kada sam pre neki dan pokusao nesto da skinem preko torrenta (sto mi takodje nije uspelo, stalno je bilo 0%, nikako da pocne da se skida). Proverio sam Firewall i iskljucen je. Kad sam probao da obrisem Kanter javlja mi se neka greska (Internal error:cannot find utCompiledCode record for this version of the uninstaller). Unapred hvala!

Član
Učlanjen(a)
26.07.2012
Poruka
455
ako si bio na torentima možda si pokupio nešto maliciozno, testiraj sa nekim boljim AV programom (Malware ili sl.) a možda nebi bilo loše podići komp preko hirens botabilnog CD-a!

pozz!

Član
Učlanjen(a)
11.01.2013
Poruka
4
Testirao sam sa AVG,prikazao mi je Trojanca i obrisao sam to ali i dalje je isto :(

Član
Učlanjen(a)
26.07.2012
Poruka
455
ako ti je AVG našao trojanca možda je on napravio kakav karambol u OS. probaj restore na neki datum pre skidanja igrice!

pozz!

Član
Učlanjen(a)
11.01.2013
Poruka
4
Restartovao sam kompjuter i opet isto. Ne mogu da igram slagalicu,kanter... znaci sve sto je preko servera

Natrag